Word ook een Misencil Salon!

Wil je ook werken met de beste wimperextensions en lijmen ter wereld?
Staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid bij jou ook bovenaan?
Dan nodigen we je graag uit om Misencil Salon én Zakenpartner te worden en samen succesvol te gaan zijn!

Sluit je aan bij de wereldwijde marktleider!
Misencil is momenteel verkrijgbaar bij ruim 25.000 beautysalons wereldwijd, verdeeld over 55 landen: van Parijs tot Dubai, van Rome tot Toronto, van Rotterdam tot Curacao! Het netwerk van enthousiaste Misencil professionals verspreidt zich snel, zeker ook in Nederland waar de consumenten steeds vaker nadrukkelijk vragen om Misencil wimperextensions.</p

Ervaar de nieuwe kwaliteitstandaard op het gebied van wimperextensions!

De kracht van Misencil zit in de innovatie: de zachste wimperextensions, de sterkste en snelst drogende lijmen en het uitgebreide assortiment verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor dames met wimperextensions, zijn hier de beste voorbeelden van. Jaarlijks ontwikkelt Misencil in eigen beheer nieuwe producten en verbetert het huidige aanbod op basis van de hedendaagse trends en behoeftes van zowel de consument als de salons.
Dat doet de concurrentie Misencil niet na!

Hoe word ik een Misencil Salon?

De eerste stap om Misencil Salon te worden is om cursus wimperextensions te volgen bij de Misencil Academie. Er zijn cursussen welke aansluiten bij elk niveau; van Starter tot Expert, van One by One tot Russian of zelfs Mega Volume. Na afloop van de cursus krijg je een officiëel internationaal erkend Misencil certificaat, passend bij de opleiding welke je gevolgd hebt, en een officiële Misencil Salon sticker. Zo weten alle consumenten dat jij een gecertificeerde Misencil wimperstyliste bent en/of dat je een officiële Misencil salon hebt.
Tevens wordt je dan toegevoegd aan onze online ‘Salon Locator’ waarmee we consumenten uit jouw regio naar je doorverwijzen.
Cursus volgen of nog graag een persoonlijk gesprek vooraf?
Bij Misencil geloven we in persoonlijke aandacht; daarom trainen we een kleine groepjes van 3 tot 5 cursisten maximaal, daarnaast krijg je individuele begeleiding, is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar en maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek om je adviseren over de juiste cursus, maar ook over Marketing support, Social Media strategie en training van personeel bijvoorbeeld. We zijn tenslotte zakenpartners!

Je bent altijd van harte welkom in onze officiële Misencil Academie (op afspraak):

Misencil Academie

Van der Takstraat 216

3071LM Rotterdam