Russian Volume Cursus

Russian Volume is een intensieve cursus voor het zetten van 3D-6D Volume behandelingen: dit zijn 3 tot 6 wimperextensions in een waaier welke op elk natuurlijk wimperhaartje worden gelijmd. Hiervoor heeft Misencil de bekende techniek doorontwikkeld zodat je sneller en beter een mooie Volume behandeling kunt uitvoeren. In combinatie met onze speciale ‘Red Carpet Treatment’ training zorgen we ervoor dat een Misencil Salon zich kan onderscheiden van de rest en behoorlijk meer omzet kan maken door goed klantadvies.

Inclusief gratis 7 dagen per week Support.

Elke Zondag en Maandag geven we deze Misencil Cursus.
Vraag hieronder meer informatie en beschikbaarheid aan!
Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons team.

 


Reviews

Russian Volume is de techniek van nu, iedereen wil het en je leert het nergens beter dan bij Misencil. En met hun wimpers en pincetten gaat zetten echte sneller!

Sammy-Jo, Utrecht / Wimperstyliste

Ik had al een Russian training gehad bij ‘het grootste merk van Nederland’ maar dit was even anders! Veel intensiever en persoonlijke begeleiding van Nika en haar assistente en ook voor vragen achteraf kreeg ik snel antwoorden.

Monique, Amsterdam / Wimperstyliste

Super leerzame dag gehad bij Misencil met mooie producten, vooral de lijm en wimpers zijn ongekend goed! Echt een aanrader.

Nancy, Beauty & Contou / Salon eigenaresse

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

Lash Lift Cursus

Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

Meer over Lash Lift

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes

Instagram has returned invalid data.