Perfectie Cursus

Als ervaren Misencil wimperstyliste streef je naar perfectie, dat willen we je graag leren! Tijdens de Misencil Perfectie cursus gaan we jouw technieken en snelheid verbeteren. We focussen op:

Bijvulbehandelingen

Perfect recht plaatsen van wimperextensions

Juiste lijmgebruik

Omgaan met gevoelige ogen en moeilijke wimperhaartjes

Gebruik van de juiste diktes en lengtes

Hoe combineer je wimperextensions?

Hoe maak ik meer omzet?

Nieuwsgierig naar het cursus programma of wil je meer informatie?
Vul dan hier je gegevens en voorkeursdatum in!

 

* verplicht

/ / ( dd / mm / yyyy )

/ / ( dd / mm / yyyy )

Onze Cursussen

Reviews

Erg fijn om na vele jaren wimpers zetten mijn techniek te versnellen.

Carmela, Beauty by C / Salon eigenaresse

“De bijverkoop van verzorgingsproducten gaf ik weinig aandacht, maar na de Misencil Perfectie cursus spendeer ik meer tijd aan advies aan mijn klanten en dat levert meer tevredenheid op én meer omzet tegelijk.

Rocio, Chokolate Beauty / Salon eigenaresse

Perfectie cursus met Nika was echt wat ik nodig had zolang na mijn starterscursus, ik zet nu beter en sneller.

Ilona, Beauty by Ilona / Salon eigenaresse

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

 

 

Lash Lift Cursus

Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

Meer over Lash Lift

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes

‼️WINACTIE T.W.V. €270,-‼️
Doe mee en win een lash lift CURSUS! Lees hier wat je moet doen om kans te maken op een volledige cursus van Misenlift t.w.v. €270,-.
————————————————————————
💕 LIKE, DEEL, VOLG EN REAGEER! 💕
• Like de foto • Deel het bericht openbaar • Volg @misencilwimperextensions op Instagram
• Reageer in een comment wie je mee wilt nemen als model
————————————————————————
De Misenlift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Je behoudt de vorm minimaal 8 tot maximaal 12 weken. 
De winnaar wordt 18 maart bekend gemaakt en mag de Misenlift cursus volgen op 24 maart.
————————————————————————
• Tijdens de Misenlift® cursus leer je de theorie en oefen je in de praktijk met de volgende technieken: Lash Lift, Lash Curl, Botulash® en wimperverven, zodat je de consument het totaalpakket aan kunt bieden in je salon!
• Daarnaast krijg je een commerciële training en goed advies over artistieke methoden om impact van de look van je kanten te maximaliseren.
• We sluiten de cursus af met een erkend Misencil certificaat en verwerkomen je bij de familie! Vanaf dan begint ons partnerschap en heb je toegang tot alle producten en voordelen van Misencil, waaronder 7 dagen per week support via Whatsapp en onze Community: Welkom bij Misencil💗 #lashlift
‼️WINACTIE T.W.V. €270,-‼️ Doe mee en win een lash lift CURSUS! Lees hier wat je moet doen om kans te maken op een volledige cursus van Misenlift t.w.v. €270,-. ———————————————————————— 💕 LIKE, DEEL, VOLG EN REAGEER! 💕 • Like de foto • Deel het bericht openbaar • Volg @misencilwimperextensions op Instagram • Reageer in een comment wie je mee wilt nemen als model ———————————————————————— De Misenlift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Je behoudt de vorm minimaal 8 tot maximaal 12 weken. De winnaar wordt 18 maart bekend gemaakt en mag de Misenlift cursus volgen op 24 maart. ———————————————————————— • Tijdens de Misenlift® cursus leer je de theorie en oefen je in de praktijk met de volgende technieken: Lash Lift, Lash Curl, Botulash® en wimperverven, zodat je de consument het totaalpakket aan kunt bieden in je salon! • Daarnaast krijg je een commerciële training en goed advies over artistieke methoden om impact van de look van je kanten te maximaliseren. • We sluiten de cursus af met een erkend Misencil certificaat en verwerkomen je bij de familie! Vanaf dan begint ons partnerschap en heb je toegang tot alle producten en voordelen van Misencil, waaronder 7 dagen per week support via Whatsapp en onze Community: Welkom bij Misencil💗 #lashlift