Mega Volume Cursus

Mega Volume is een intensieve cursus voor het zetten van 6D-10D Volume behandelingen: dit zijn 6 tot 10 wimperextensions in een waaier welke op elk natuurlijk wimperhaartje worden gelijmd. Hiervoor heeft Misencil de bekende techniek doorontwikkeld zodat je sneller en beter een mooie Volume behandeling kunt uitvoeren. In combinatie met onze speciale ‘Red Carpet Treatment’ training zorgen we ervoor dat een Misencil Salon zich kan onderscheiden van de rest en behoorlijk meer omzet kan maken door goed klantadvies.

Inclusief gratis 7 dagen per week Support.

Nieuwsgierig naar het cursus programma of wil je meer informatie?
Vul dan hier je gegevens in en evt je voorkeursdatum!

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Bottom Lashes Cursus


Reviews

Veel dames vinden Russian Volume nog niet heftig genoeg dus danis het Mega Volume DE oplossing! Vond de cursus erg goed, veel aandacht van de trainer die het goed uitlegt.

Liza, Utrecht / Wimperstyliste

Ik heb voor 10D Mega volume van Misencil gekozen omdat deze wimpers zo zacht en licht zijn dat je er super mooie waaiers mee kunt maken zonder dat ze zwaar worden en de wimper gaat ‘hangen’. Super blij met Misencil.

Michelle, Arnhem / Wimperstyliste

Het was wel een eind rijden maar het was het dubbel waard! Het is zo makkelijk met dit merk en de hele serie producten is zo mooi en goed, kun je niet vergelijken met de andere merken.

Joyce, Valkenburg / Wimperstyliste

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

Lash Lift Cursus

Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

Meer over Lash Lift

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes

Instagram has returned invalid data.