Misencil® Lash Lift Cursus

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Misencil heeft na drie jaar onderzoek haar eigen Lash Lift techniek ontwikkeld: Misenlift®, welke klinisch getest en veilig bevonden is door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

Misenlift® behandelingen zijn uniek door de combinatie van 3 behandelingen in 1:

 • Lash Lift of Lash Curl
 • Botulash®
 • Verven van de wimpers (optioneel)

Tijdens de Misenlift® cursus leer je de theorie en oefen je in de praktijk met alle 4 de bovenstaande technieken, zijnde Lash Lift, Lash Curl, Botulash® en wimperverven, zodat je de consument het totaalpakket aan kunt bieden in je salon!

Daarnaast krijg je een commerciële training en goed advies over artistieke methoden om impact van de look van je kanten te maximaliseren.

We sluiten de cursus af met een erkend Misencil certificaat en verwerkomen je bij de familie! Vanaf dan begint ons partnerschap en heb je toegang tot alle producten en voordelen van Misencil, waaronder 7 dagen per week support via Whatsapp en onze Community: Welkom bij Misencil!

Elke Zondag en Maandag geven we deze Misencil Cursus.
Vraag hieronder meer informatie en beschikbaarheid aan!
Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons team.

LET OP: Tijdens “Corona tijd” geven we deze cursus gesplitst in een Online deel theorie en later praktijk oefen deel in onze Academie. 

 


  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Reviews

  In het begin snapte ik niet waarom ik een Misencil cursus moest volgen om de wimpers en lijm te mogen kopen maar nu snap ik het goed: het Misencil concept is gewoon anders en een veel completere behandeling. Mijn klanten zijn er super blij mee, veel zachtere wimpers en zo snel sporten en douchen.

  Patricia, ENVY Rotterdam / Salon eigenaresse

  Ik heb mijn hele team op trainig gestuurd naar Misencil, ze hebben daar veel geleerd en vinden het merk ook helemaal top. Dank je wel Nika!

  Thea Victoria, Voorburg / Salon eigenaresse

  Wat een heerlijke zachte wimpers en de verzorgingsproducten zijn ook speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. Ik begon met Misencil als 2e merk maar mijn klanten willen de rest niet meer nu ze dit gevoeld hebben. Erg blij mee dus!

  Jessy, Eindhoven / Wimperstyliste

  Alle Cursussen

  Starters Cursus

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  Meer over Starters

  Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

  Meer over Lash Lift

  Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  Meer over Perfectie

  Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

  Meer over Russian Volume

  Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  Meer over Bottom Lashes

  Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  Meer over Mega Volume

  Behind The Scenes

  Instagram did not return a 200.