Hypoallergene wimperextensions

Misencil Wimperextensions zijn hypoallergeen en zelf ontwikkeld in Canada. De extensions worden vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden.

Misencil wimperextensions zijn super zacht, lichtgewicht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke Misencil lijm van medische kwaliteit, voor een perfecte snelle hechting van de extension op het natuurlijke wimperhaartje. Onze Flash wimperextensions zijn zelfs bijna “magnetisch” omdat deze “flat lashes” zelfstandig rechtop kunnen staan;een innovatie waarmee Misencil in 2015 de befaamde H. Pierantoni Innovatieprijs op het Congrés de l’Esthetiuqe in Parijs heeft gewonnen.

Het ruime Misencil assortiment bevat allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn; van een B krul tot een D krul, in mat of glanzend, van 0,20mm tot 0,05mm dikte, in lengtes 6 tot 16mm en van de diepzwarte kleur Jet Black tot Flash Mat, Royal Mink of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect.

Met Misencil wimperextensions creer je je eigen stijl op veilige en verantwoorde manier!