Retourneren of Ruilen

Indien een product niet aan de verwachtingen voldoet of foutief besteld is, wordt u in de gelegenheid gesteld om dit kenbaar te maken middels een e-mail en het product binnen zeven (7) dagen, op eigen kosten, te retourneren. Enkel onbeschadigde producten in de originele, onbeschadigde verpakking komen hiervoor in aanmerking. U bent zelf verantwoordelijk voor het op een veilige manier verpakken van de producten zodat deze in tact worden ontvangen. Na 7 dagen worden retouren niet meer geaccepteerd. Speciale acties, zoals promoties of producten met korting, kunnen nimmer geretourneerd worden.

 

Defect product

Indien u een defect product ontvangt dient u dit zo spoedig mogelijk, maar maximaal binnen zeven (y) kalenderdagen, schriftelijk per email kenbaar te maken via administratie@maisondessalons.nl

Mocht het zo zijn dat het product wordt vervangen dat gebeurd dit nadat het defecte product is geretourneerd, geïnspecteerd en afgemeld door onze service afdeling . De finale beslissing ligt altijd bij Maison des Salons en kan niet worden aangevochten.