Expert Cursus One by One

Je hebt al ervaring en je bent al gecertificeerd door een ander merk wimperextensions, maar je wilt nu lid worden van de Misencil Familie?

Onze Misencil Academie biedt je een speciale Expert Cursus waarmee je ons merk leert kennen en ontdekt wat Misencil zo anders maakt. We zullen u de Misencil Technieken leren in zowel theorie als praktijk met oefening op een model. Daarnaast krijg je een commerciële training en goed advies over artistieke methoden om impact van de look van je kanten te maximaliseren.

We sluiten de cursus af met een erkend Misencil certificaat en verwerlkomen je bij de familie! Vanaf dan begint ons partnerschap en heb je toegang tot alle producten en voordelen van Misencil, waaronder 7 dagen per week support via Whatsapp en onze Community, als ook een kosteloos opfriscursus binnen 6 maanden om je techniek te verfijnen en/of te versnellen. Welkom bij Misencil!

Elke Zondag en Maandag geven we deze Misencil Cursus.
Vraag hieronder meer informatie en beschikbaarheid aan!
Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons team.

 

* verplicht

/ / ( dd / mm / yyyy )

/ / ( dd / mm / yyyy )

Onze Cursussen

Reviews

In het begin snapte ik niet waarom ik een Misencil cursus moest volgen om de wimpers en lijm te mogen kopen maar nu snap ik het goed: het Misencil concept is gewoon anders en een veel completere behandeling. Mijn klanten zijn er super blij mee, veel zachtere wimpers en zo snel sporten en douchen.

Patricia, ENVY Rotterdam / Salon eigenaresse

Ik heb mijn hele team op trainig gestuurd naar Misencil, ze hebben daar veel geleerd en vinden het merk ook helemaal top. Dank je wel Nika!

Thea Victoria, Voorburg / Salon eigenaresse

Wat een heerlijke zachte wimpers en de verzorgingsproducten zijn ook speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. Ik begon met Misencil als 2e merk maar mijn klanten willen de rest niet meer nu ze dit gevoeld hebben. Erg blij mee dus!

Jessy, Eindhoven / Wimperstyliste

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

Expert Cursus

Cursus speciaal ontwikkeld voor ervaren wimperstylistes om snel de speciale Misencil technieken te leren gericht op veiligheid, hygiene en klanttevredenheid.

Meer over Expert

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes