Cursus wimperextensions voor salons in Eindhoven en omgeving

Wil je een cursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven volgen bij de marktleider op dit gebied? Dan kies je voor één van de 6 cursussen van de enige officiële Misencil Academie in Nederland. Misencil is de internationale kwaliteitsstandaard voor wimperextensions. Door een erkende Misencil cursus te volgen, kun je klanten in je salon de beste kwaliteit bieden als het gaat om wimpervolume behandelingen. Dit betekent dat je maximale klanttevredenheid zult realiseren en tegelijkertijd meer omzet voor je salon. Is dat niet precies waar je naar op zoek bent?

Stuur mij extra informatie

Tijdens de “Corona tijd” vinden onze cursussen plaats door een online deel (theorie via een livestream), het praktijkdeel wordt dan in overleg met jou vanaf midden april tot eind juni ingepland.Je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 privécursus, waarbij we de RIVM regels in acht kunnen houden.

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Brow Lamination Cursus


Waar wilt u de cursus volgen?

RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

Reviews


Anne, Beauty by Anne Eigenaresse

In mijn salon staat kwaliteit bovenaan en als je dan wimperextentions behandelingen uit wil voeren dan is Misencil de enige juiste keuze. Deze wimperextentions zijn zo zacht en de lijm droogt zo snel, mijn klanten willen niks anders meer, en geloof me, ik heb alles geprobeerd. De cursus wimperextensions was de beste start, met veel aandacht en tijd voor vragen en een extra dag trainen. Misencil is top!


Felicia, Simpy Rose Wimperstyliste

Misencil kwam in 2016 op ons pad, toen het merk pas net in Nederland was. We waren in eerste instantie helemaal niet geïnteresseerd in wimpers, maar toen onze klanten uit Eindhoven ineens om Misencil kwamen vragen hebben we snel alsnog de cursus gevolgd in de Misencil Academie met ons hele team. Nu hebben wij én onze klanten er elke dag plezier van! Wat een mooi merk is Misencil.


Sandra, Beauty Masters  Eigenaresse

In mijn bedrijf in Eindhoven is Misencil echt een vaste aanwinst geworden; de goede service en snelle leveringen maar al vanaf de eerste cursus wimperextensions was het gevoel gewoon goed. Ook dat is belangrijk bij een leverancier, naast de super kwaliteit producten naturlijk. Veel klanten komen bij ons in de ochtend of avond voor wimpers en kunnen met Misencil gewoon direct daarna gaan sporten zonder dat ze wimperextensions verliezen. Dat is echt uniek.

cursus wimperextensions Eindhoven

Dé cursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven van Misencil

Met ruim 25.000 salons in 55 landen is Misencil wereldwijd een heus begrip geworden in top kwaliteit behandelingen voor wimpers; zowel voor One by One, Russian Volume als Lash Lift. Daarbij staat de naam Misencil gelijk aan kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Alle reden dus, om een cursus te volgen aan de Misencil Academie in Nederland. Voor zowel de startende wimperstylist als ervaren stylisten op het gebied van wimperextensions is er een cursus op maat. Na afronding ontvang je een officieel Misencil certificaat dat je vol trots aan je klanten kunt laten zien in je salon. Bovendien ben je na één van de 6 cursussen automatisch lid van de Misencil familie. Dit geeft je veel voordelen, zoals 7 dagen in de week support van de Misencil Klantenservice. Ook mag je binnen 6 maanden na je Starterscursus One by One gratis terugkomen voor een Opfris cursus om te techniek te verbeteren en te versnellen. Dát noemen wij bij Misencil een echt partnership!

cursus wimperextensions Eindhoven

Starters Cursus One by One

Wil je als visagist of schoonheidsspecialist een extra dienst aan je salon toevoegen door het zetten van wimperextensions? Dan is de Misencil Starters Cursus One by One er speciaal voor de startende wimperstylist. Bij deze cursus leer je alles wat je moet weten over de verschillende wimperextensions die er zijn. Zoals de cursusnaam al doet vermoeden, is er speciale aandacht voor de ‘One by One’ techniek volgens de Misencil methode. Hierin leer je 1 op 1 een enkele wimperextension op een enkele natuurlijke wimper te zetten. Deze cursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven duurt 1 dag en bestaat uit een theorie- en praktijkdeel, waarin ook alle cosmetica- en verzorgingsproducten van Misencil aan bod komen zodat je je klanten professioneel kunt adviseren. Alle Misencil cursussen worden alleen door een professionele Misencil Trainer gegeven, altijd in de officiële Misencil Academie en in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Zo houden we samen de kwaliteit hoog en gaan voor maximale klanttevredenheid.

‘Opfris Cursus’ en Perfectie Cursus

Oefening baart kunst en dat is zeker ook het geval bij wimperextensions behandelingen. Daarom kun je na een Misencil starterscursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven binnen 6 maanden een gratis ‘Opfris Cursus’ volgen. Hierin word je begeleid bij het extra oefenen door een Misencil Master Trainer. Bij Misencil geloven we in het belang van jezelf continu te ontwikkelen. Daarom is er eveneens de Perfectie Cursus die je als ervaren wimperstyliste kunt volgen aan de officiële Misencil Academie. Tijdens deze cursus leert onze Misencil Master Trainer je je Misencil technieken verder te verbeteren, maar ook om sneller wimperextensions te zetten. Dit zorgt ervoor dat je op één dag meer klanten van dienst kunt zijn zodat je meer omzet voor je salon zult genereren. Daar gaan de consumenten in de regio Eindhoven blij mee zijn!

Ons cursus aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

  Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

  >
 • Misencil Online Cursus

  Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

  >
cursus wimperextensions eindhoven

Russian Volume Cursus

Heb je de ‘One by One’ techniek al onder de knie en heb je hier minimaal 3 maanden ervaring mee? Dan kun je je aanmelden voor de Misencil Russian Volume Cursus. Deze is zeer populair. Dit komt omdat je tijdens de cursus leert hoe je 3D-6D behandelingen moet zetten. Hiermee creëer je geweldig veel volume in de wimpers van je klanten die daar zeer tevreden over zullen zijn. Misencil heeft hiervoor een eigen Russian Volume techniek ontwikkeld en datzelfde geldt voor de bijbehorende producten: Speciale super lichtgewicht wimperextensions zijn hier een voorbeeld van, evenals speciale wimperlijmen van medische kwaliteit zijn. Deze zijn al droog binnen 1 seconde tot zelfs een halve seconde, en laten de klant al binnen 2 uur kunnen zwemmen, douchen, sporten of zelfs de sauna in gaan! Deze medische kwaliteit is uniek voor wimperextensions en zorgen dat allergie en irritaties bij klanten bijna niet meer voorkomen!

cursus wimperextensions Eindhoven

Mega Volume Cursus

Omdat meer volume vaak de reden is voor je klanten om extensions te vragen, kun je ook de Mega Volume Cursus volgen. Bij deze cursus wimperextensions voor salons in Eindhoven en omgeving leer je 6D-10D behandelingen te zetten. Dit zijn 6 tot 10 extensions in waaiervorm. Deze waaiers breng je aan op een natuurlijke wimperhaar. Je hebt hiervoor wel enige ervaring nodig. Daarom kun je aan deze cursus deelnemen als je minimaal 3 maanden ervaring hebt opgedaan in Russian Volume behandelingen. Nadat je de cursus van 1 dag hebt gevolgd, krijg je het Misencil Mega Volume certificaat en kun je je klanten een unieke extra dienst bieden met maximaal wimpervolume.

cursus wimperextensions eindhoven

Lash Lift Cursus

Sommige klanten zijn allergisch voor de lijmen die bij wimperextensions gebruikt worden. Ook kun je klanten in je salon krijgen die graag hun natuurlijke wimpers willen behouden maar wel met meer volume. Voor al deze klanten kun je de Misencil Lash Lift Cursus zonder wimperextensions voor salons in Eindhoven volgen. Deze cursus volgens de speciaal ontwikkelde Misenlift® techniek bevat de Lash Lift behandeling, de Lash Curl behandeling, de Botulash® behandeling en optioneel ook wimperverven. Hierdoor leer je dus 4 behandelingen in één cursus, welke je makkelijk kunt combineren naar wens van de klant.

cursus wimperextensions Eindhoven

Bottom Lashes Cursus

Meestal worden wimperextensions aangebracht op de bovenste wimpers. Misencil heeft echter een techniek ontwikkeld waarbij je extensions ook op de onderste wimpers kunt zetten. Je leert er alles over tijdens de Bottom Lashes Cursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven en omgeving. Daarbij wordt de ‘MisenTech’ techniek uitvoerig behandeld. Deze techniek staat bekend als veilig en verantwoord en wordt erkend door onder meer de EU Gezondheidsautoriteiten. Als bonus worden bij deze cursus speciale techniekgeheimen onthuld. Hiermee weet je je klanten pas echt aan je te binden.

Cursus wimperextensions voor salons in Eindhoven en omgeving

Wil je een cursus wimperextensions voor je salon in Eindhoven volgen bij de marktleider op dit gebied? Dan kies je voor één van de 6 cursussen van de enige officiële Misencil Academie in Nederland. Misencil is de internationale kwaliteitsstandaard voor wimperextensions. Door een erkende Misencil cursus te volgen, kun je klanten in je salon de beste kwaliteit bieden als het gaat om wimpervolume behandelingen. Dit betekent dat je maximale klanttevredenheid zult realiseren en tegelijkertijd meer omzet voor je salon. Is dat niet precies waar je naar op zoek bent?

Misencil cursus wimperextensions

Wij reageren binnen 24 uur!

Neem contact op