Misencil cursus wimperextensions voor salons in Den Haag

Met een cursus wimperextensions een extra salondienst in Den Haag aan je klanten bieden? Bij de enige officiële Misencil Academie in Nederland ben je daarvoor helemaal aan het juiste adres. Misencil staat internationaal bekend als een begrip op het gebied van wimperextensions. Het is niet voor niets dat er wereldwijd meer dan 25.000 salons in 55 landen zijn die het merk Misencil mogen en willen voeren. Wil je ook met jouw salon in de regio Den Haag partner worden van Misencil? Volg dan één van onze 6 cursussen. Deze zijn zowel geschikt voor startende wimperstylisten als de wimperstylist met ervaring.

Stuur mij extra informatie

Wij reageren binnen 24 uur!

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Bottom Lashes Cursus


Reviews


Emma, Bella Belezza  Eigenaresse

Mooie producten, kwaliteit wimperextensions waar ik met mijn bedrijf in Den Haag voor wil staan. Professioneel cursus aanbod ook, al mijn personeel komt altijd vol inspiratie terug van Misencil.


Laura, ByDerma  Wimperstyliste

Super leuk altijd die cursus wimperextensions bij Misencil. En de service is ook top, zeker omdat je binnen 6 maanden gratis terug kan komen voor een extra cursusdag. Hierdoor ben ik een stuk sneller geworden en heb ik mijn adviezen beter klaar voor mij klanten zodat ze ook thuis hun wimperextensions goed verzorgen. Misencil heeft werkelijk overal aangedacht!


Vanessa, Phann Beauty & Day Spa  Eigenaresse

Ik heb erg genoten van de cursus wimperextensions bij Misencil en ik weet zeker dat het erg goed gaat zijn voor mijn salon in Den Haag. Misencil heeft me ook gesteund met een mooie Social Media campagne om heel Den Haag te laten weten dat ik ook erkend Misencil salon ben! Binnenkort ga ik terug naar de Misencil Academie voor de cursus Lash Lift waar ik ook ongelofelijk veel zin in heb.

cursus wimperextensions Den Haag

Starters Cursus wimperextensions voor salons in Den Haag en omgeving

Voor visagisten en schoonheidsspecialisten die graag hun salondiensten willen uitbreiden door wimperextensions te zetten is er de Misencil Starters Cursus One by One. Zoals de naam al zegt, leer je tijdens de cursus de fijne kneepjes van de ‘One by One’ techniek. Daarnaast komen ook de verschillende soorten extensions aan bod, evenals de perfecte wimperkrul, -lengte en -breedte die het beste bij iemands wimpers passen. Ben je de ‘One by One’ techniek al meester en wil je deze verder perfectioneren? Dan is de Misencil Perfectie Cursus precies wat je nodig hebt. Je leert hierbij de ‘One by One’ techniek volgens de Misencil methode te verbeteren en te versnellen. Dit zorgt gegarandeerd voor meer salonomzet en meer tevreden klanten!

cursus wimperextensions den haag

Zo creëer je maximale wimpervolume

Omdat extra wimpervolume voor veel van je klanten een wens is, kun je zowel de Russian Volume Cursus als de Mega Volume Cursus volgen. Bij deze beide Misencil cursussen staat het creëren van maximale wimpervolume centraal. Tijdens de Russian Volume Cursus wimperextensions voor je salon in Den Haag is dit de 3D-6D volumebehandeling. Bij de Mega Volume Cursus ga je hierin nog een stapje verder. Hierbij leer je namelijk om 6D-10D volume behandelingen te zetten. Dit zijn 6 tot 10 extensions die in de vorm van een waaier op de natuurlijke wimper gezet worden. Het resultaat zal al je klanten zeker weten te verbluffen en met de super lichtgewicht wimperextensions van Misencil zal de klant zelfs 10D amper voelen, terwijl ze met het volste volume zal stralen!

Internationaal erkend Misencil certificaat

Na elke Misencil cursus wimperextensions voor je salon in Den Haag ontvang je een internationaal erkend Misencil certificaat. Op onze website kun je je aanmelden voor deze cursussen wimperextensions of voor de Misencil Lash Lifting cursus. Hier vind je ook alle details over de dagindeling van de betreffende cursus, evenals de deelnamekosten en beschikbare data. Als je eenmaal een Misencil cursus hebt gevolgd, word je van harte welkom geheten in de Misencil familie van meer dan 25.000 Misencil salons wereldwijd. Dit houdt in dat je 7 dagen per week op support kunt rekenen van onze Klantenservice. Deze is bereikbaar via email, telefonisch, de Misencil community en ook via Whatsapp. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken en producten, én krijg je speciale aanbiedingen!

cursus wimperextensions Den Haag

Bottom Lashes Cursus: wimperextensions op de onderste wimpers

Hoewel wimperextensions doorgaans op de bovenste wimpers gezet worden, is het ook mogelijk dit op de onderste wimpers te doen. Overbodig te noemen dat dit voor een nog grotere wauw-reactie bij je klanten zorgt. Daarom kun je hiervoor de Misencil Bottom Lashes Cursus volgen. Houd er wel rekening mee, dat je voor deze cursus ervaring moet hebben, namelijk minimaal 6 maanden. Bij deze cursus leer je alles over de ‘MisenTech’ techniek die speciaal door Misencil ontwikkeld is voor de onderwimpers. Daarnaast zal de Misencil Trainer speciale verkooptechnieken aan je prijsgeven die je salonomzet laten stijgen.

cursus wimperextensions den haag

Cursus voor meer wimpervolume zonder extensions

Ook voor een cursus zonder wimperextensions kunnen saloneigenaren in Den Haag en omgeving uitstekend terecht bij Misencil. Deze cursus is bedoeld voor klanten die wel graag meer wimpervolume willen, maar zonder het zetten van extensions. Dit bijvoorbeeld, omdat deze klanten allergisch zijn voor de lijmen die bij wimperextensions gebruikt worden. Tijdens de Lash Lift Cursus van Misencil leer je hoe je wimper volume kunt creëren door gebruik te maken van Misencil siliconen pads en de geurloze wimperlotions. In de cursus komen de Lash Lift, de Lash Curl en de Botulash® behandeling aan bod. Optioneel kan hier wimperverven aan toegevoegd worden.

Ons cursus aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  >

Misencil cursus wimperextensions voor salons in Den Haag

Met een cursus wimperextensions een extra salondienst in Den Haag aan je klanten bieden? Bij de enige officiële Misencil Academie in Nederland ben je daarvoor helemaal aan het juiste adres. Misencil staat internationaal bekend als een begrip op het gebied van wimperextensions. Het is niet voor niets dat er wereldwijd meer dan 25.000 salons in 55 landen zijn die het merk Misencil mogen en willen voeren. Wil je ook met jouw salon in de regio Den Haag partner worden van Misencil? Volg dan één van onze 6 cursussen. Deze zijn zowel geschikt voor startende wimperstylisten als de wimperstylist met ervaring.

Misencil cursus wimperextensions

Wij reageren binnen 24 uur!

Neem contact op