Dé Misencil cursus wimperextensions volgen voor Amsterdam en omgeving

Een cursus wimperextensions in de regio Amsterdam volgen bij de enige officiële Misencil academie van Nederland? De fijne kneepjes van het vak leren van de wereldwijde marktleider in wimperextensions? Meld je dan aan voor een van de 6 cursussen wimperextensions van Misencil en genereer gegarandeerd meer omzet voor je salon. Ongeacht, of je nu een beginnende wimperstylist bent of al meer ervaring hebt: De Misencil cursus is er voor iedere visagist en schoonheidsspecialist die zijn of haar klanten deze fantastische extra dienst wil bieden. Bovendien word je na afronding van de cursus van harte welkom geheten in de Misencil familie die wereldwijd uit tienduizenden salons bestaat en je met raad & daad bij staat!

Stuur mij extra informatie

Tijdens de “Corona tijd” vinden onze cursussen plaats door een online deel (theorie via een livestream), het praktijkdeel wordt dan in overleg met jou vanaf midden april tot eind juni ingepland.Je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 privécursus, waarbij we de RIVM regels in acht kunnen houden.

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Brow Lamination Cursus


  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Reviews


  Shirin, Makeover Lounge Eigenaresse

  In Amsterdam is de concurrentie heel hard en klanten zoeken altijd naar het beste, daarom hebben wij voor Misencil gekozen. Hiermee is het verschil met de goedkope salons met slechte kwaliteit wimpers uit China en nare lijm van Aliexpress meteen gemaakt; Misencil is een kwaliteitsproduct uit Canada, 100% goedgekeurd door de EU en marktleider in Frankijk en Italië waar Beauty op een heel ander niveau staat! Dat niveau willen wij ook bieden aan dames in Amsterdam  en dat kan alleen maar Misencil wimperextensions


  Linda, Beauty by Linda  Wimperstyliste

  Zelf had ik geen ervaring met wimperextensions tot ik zelf bij een salon in Amsterdam een nieuwe set met Misencil liet zetten; ik was meteen onder de indruk en heb heel snel een cursus wimperextensions geboekt bij Misencil. Ben blij dat voor hen gekozen heb want inmiddels draait mijn hele bedrijf super door dit mooie merk, zowel voor de behandelingen wimperextensions als ook de super gave mascara’s en verzorgingsproducten. En de service is ook top, 7 dagen per week staan ze voor me klaar. Echt top dat Misencil!


  Rawan, Haarlem Wimperstyliste

  Mijn mening over Misencil is simpelweg Super! Ben super tevreden met de producten, de goede service en fijne mensen die er werken. Ze staan altijd voor me klaar en de cursus wimperextensions bij Misencil is echt top! Mocht zelfs een dag gratis terugkomen om extra te oefenen met de trainers. Zo’n cursus wimperextensions kom in Amsterdam en omgeving niet tegen. Heb ondertussen ook Russian Volume cursus gedaan en dat was ook weer super goed. Ben er super blij mee.

  cursus wimperextensions Amsterdam

  De beste cursus wimperextensions in de regio Amsterdam

  Inmiddels behoren al ruim 25.000 salons in maar liefst 55 landen tot de Misencil familie. Dat is uiteraard niet zonder reden. Wat ooit begon als een passie van het Canadese echtpaar Jean-Jacques Benguigui en Ingrid Gagné, is nu uitgegroeid tot een wereldwijde kwaliteitsstandaard. Na een aantal slechte ervaringen met gezette wimperextensions besloot Ingrid samen met haar man, oogarts van beroep, een eigen lijn wimperextensions te ontwikkelen. Wimperextensions en wimperlijmen van hoogstaande kwaliteit die wereldwijd gewaardeerd worden om hun kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Datzelfde geldt voor de bijbehorende Misencil behandelingen en de speciaal voor wimperextensions ontwikkelde cosmetica- en verzorgingsproducten.

  cursus wimperextensions Amsterdam

  Partnership Misencil en internationaal erkend certificaat

  Voor elk van de 6 cursussen geldt dat je na afronding officieel partner wordt van Misencil. Ook ontvang je een internationaal erkend Misencil certificaat dat je vol trots aan je klanten kunt tonen in je salon. Dit houdt onder meer in dat je 7 dagen per week support krijgt van de Misencil Klantenservice. Deze kun je bereiken via email, de telefoon, Whatsapp en de Misencil community. Besluit je om een echte Misencil salon te worden en hier volledig op over te stappen? Dan word je ook nog eens vermeld op de Salon Locator en wordt je salon gepromoot op alle Misencil social media kanalen, zo weten alle consumenten in Amsterdam en omstreken snel dat jij de nieuwe Misencil salon in de regio bent!

  Kosteloze ‘Opfris Cursus’ binnen 6 maanden

  Daarnaast kun je je binnen 6 maanden na de cursus aanmelden voor een kosteloze ‘Opfris Cursus’. Tijdens deze gratis cursus staat een Misencil Master Trainer voor je klaar om je te begeleiden tijdens het oefenen. De ‘Opfris Cursus’ kan na elke cursus wimperextensions in de regio Amsterdam gevolgd worden. Of het nu om de starterscursus gaat, of om de cursus waarbij je je technieken als wimperstylist verder perfectioneert. Ditzelfde geldt voor de cursussen waarbij je speciale wimperextension behandelingen leert te geven, zoals de Russian Volume Cursus en de Bottom Lashes Cursus.

  Ons cursus aanbod

  • Starters Cursus Wimperextentions

   Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

   >
  • Lash Lift Cursus

   Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

   >
  • Perfectie Cursus

   Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

   >
  • Russian Volume Cursus

   Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

   >
  • Mega Volume Cursus

   Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

   >
  • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

   Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

   >
  • Misencil Online Cursus

   Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

   >
  cursus wimperextensions Amsterdam

  Starters Cursus One by One voor de startende wimperstylist

  Ben je nog onervaren met het zetten van wimperextensions? Dan kun je op zondagen, maandagen en woensdagen de Starters Cursus One by One volgen aan de Misencil Academie in Rotterdam, op minder dan een uurtje van Amsterdam. Het loont zich zeker om het ritje naar de Misencil Academie te maken want alleen hier kun je de Misencil technieken leren; altijd door een erkende Misencil Trainer, in kleine groep van 5 á 6 cursisten met veel persoonlijke aandacht en alle ruimte om vragen te stellen, mocht er iets onduidelijk zijn. Deze cursus wimperextensions voor deelnemers uit Amsterdam en omgeving wordt altijd door een professionele gecertificeerde Misencil Trainer gegeven. De Misencil Trainer is door Misencil zelf opgeleid en is full time trainer, en dus geen “collega salon” zoals je vaak ziet bij andere merken wimperextensions. Misencil staat voor professionaliteit en aandacht, zowel voor de wimperstyliste als voor de consument!

  cursus wimperextensions Amsterdam

  ‘One by One’ techniek

  Bij het zetten van wimperextensions wordt veelal gebruik gemaakt van de ‘One by One’ techniek. Deze techniek staat dan ook centraal bij de Starters Cursus van Misencil. Je leert hoe je 1 op 1 een enkele wimperextension zet op een natuurlijke wimper volgens de Misencil methode. De Starters Cursus duurt een dag en bestaat uit zowel een theorie- als praktijkdeel. Tijdens het theoriedeel leer je alles over de verschillende soorten wimperextensions die er zijn, evenals de verschillende lijmsoorten. Ook zal in detail uiteengezet worden welk type krul, dikte en lengte passen bij iemands wimpers. In het praktijkdeel van deze cursus wimperextensions in de regio Amsterdam zet je zelf wimperextensions zowel op een pop als op een model.

  cursus wimperextensions Amsterdam

  Perfectie Cursus van Misencil

  Heb je inmiddels al ervaring met de ‘One by One’ techniek, maar wil je deze techniek verder perfectioneren? Dan is de Perfectie Cursus van Misencil echt iets voor jou. Voor deze cursus heb je minimaal 3 maanden ervaring nodig in het zetten van wimperextensions volgens de ‘One by One’ techniek. Je leert je techniek niet alleen te verbeteren, maar ook te versnellen. Zo kun je meer omzet halen uit je salon. Daarnaast behoort ook de ‘Red Carpet Treatment’ training tot deze cursus wimperextensions in de regio Amsterdam. In deze training wordt jou alles verteld over hoe je goed advies geeft aan je klanten voor commercieel succes.

  cursus wimperextensions Amsterdam

  Extensions zetten op de onderste wimpers

  Met minimaal 6 maanden ervaring in het zetten van wimperextensions volgens de ‘One by One’ techniek van Misencil, kun je ook de Bottom Lashes Cursus volgen. Je leert dan in 1 cursusdag hoe je extensions zet op de onderste wimpers. Hiervoor heeft Misencil de ‘MisenTech’ techniek ontwikkeld. Dit houdt in, dat je bij deze cursus wimperextensions in de regio Amsterdam op een veilige en verantwoorde manier volume aanbrengt op de “bottom lashes”. Daarbij worden ook specifieke techniekgeheimen prijsgegeven waarmee je gegarandeerd je klanten blij maakt.

  cursus wimperextensions amsterdam

  Russian Volume Cursus

  Eveneens met minimaal 3 maanden ervaring in het zetten van extensions volgens de Misencil ‘One by One’ techniek, kun je de populaire Russian Volume Cursus volgen. De 3D-6D wimpervolume behandelingen zullen ook in jouw salon veel gevraagd worden. Bij deze behandelingen worden 3 tot 6 wimperextensions in waaiervorm aangebracht op een enkele natuurlijke wimper. Ook deze techniek is verder doorontwikkeld door Misencil, zodat jij bij deze cursus wimperextensions in de regio Amsterdam verzekerd bent van succes voor je salon. Dit komt onder meer door de speciale lichtgewicht extensions die gebruikt worden en de wimperlijmen die al binnen een halve seconde tot een seconde droog zijn. Lijmen van Medische kwaliteit, waardoor irritaties en allergie bijna niet meer voorkomen!

  cursus wimperextensions amsterdam

  Mega Volume Cursus

  Wil je leren hoe je nog meer wimpervolume creëert dan je bij de Misencil Russian Volume techniek al doet? Dan is er de Mega Volume Cursus, waarvoor je 3 maanden ervaring moet hebben in de Russian Volume techniek. Bij deze intensieve cursus wimperextensions voor je salon in Amsterdam en omgeving leer je de 6D-10D behandelingen toe te passen. Kortom, je leert 6 tot 10 extensions in de vorm van een waaier op een enkele natuurlijke wimper te zetten. Deze cursus duurt eveneens 1 dag en na afloop ontvang je het Misencil Mega Volume certificaat dat internationaal erkend wordt.

  cursus wimperextensions amsterdam

  Wimpervolume creëren zonder extensions

  Je zult merken dat sommige klanten in je salon weliswaar meer wimpervolume of meer krul wensen, maar liever geen wimperextensions willen. Dit kan om uiteenlopende redenen zijn. Zo kan iemand allergisch zijn voor de lijmen die bij het zetten van wimperextensions gebruikt worden, of angst hebben voor de behandeling. Om deze klanten toch van dienst te kunnen zijn in je salon, is er de Misencil Misenlift® Lash Lift Cursus in de regio Amsterdam. Behalve Lash Lift worden ook de Lash Curl, wimperverven én de Botulash® behandeling worden je tijdens deze cursus geleerd. Zo kun je je klanten dus wimperlifting, wimperkrullen, wimperverven en een versterkende Botulash®

  Aanmelden en Last Minute plekjes

  Wil je ook je salonomzet vergroten door een Misencil cursus wimperextensions in de regio Amsterdam te volgen? Neem dan een kijkje op de site van Misencil en lees alle details over deze 6 hoogstaande cursussen in wimpervolume en wimperkrul behandelingen. Je kunt je hier ook eenvoudig aanmelden voor de cursus van je voorkeur. Dit doe je door je gewenste datum te selecteren en middels een kleine aanbetaling je deelname te bevestigen. Doorgaans zitten de cursussen twee maand van tevoren vol, maar informeer gerust naar de Last Minute plekjes die met korting worden aangeboden.

  Misencil cursus wimperextensions

  Wij reageren binnen 24 uur!

  Neem contact op