Leer met de Misencil cursus wimperextensions hoe je die fantastische look creëert

Altijd al een cursus wimperextensions willen volgen om te leren hoe je die fantastische look creëert? De look die gegarandeerd voor het wauw-effect zorgt? Dan is nu je kans. En wat voor kans, want bij niemand minder dan Misencil – de wereldwijde kwaliteitsstandaard op het gebied van wimperextensions – kun je nu maar liefst 6 verschillende cursussen volgen.
Deze variëren van een Starters Cursus, Russian Volume cursus waar je de populaire 3D tot 6D technieken leert, maar ook een Perfectie Cursus waarin ervaren wimperstylistes hun techniek en snelheid verbeteren, tot aan Master Classes toe!

Stuur mij extra informatie

Tijdens de “Corona tijd” vinden onze cursussen plaats door een online deel (theorie via een livestream), het praktijkdeel wordt dan in overleg met jou vanaf midden april tot eind juni ingepland.Je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 privécursus, waarbij we de RIVM regels in acht kunnen houden.

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Brow Lamination Cursus


  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Reviews


  Elize, BellaRicci  Wimperstyliste

  Ik heb zelf 2 keer een cursus wimperextensions gevolgd maar de eerste keer was super slecht amateuristisch, ondanks dat dit bij het “grootste merk van Nederland” was. Dus toen ik bij Misencil hun cursus wimperextensions volgde was ik verbaasd: zo kon het dus ook! De Trainer was opgeleid door Misencil zelf in Canada en was super professioneel en had heel veel tijd voor mij. Zelf na 3 jaar ervaring leerde ik binnen een dag heel veel, vooral mijn techniek werd sneller waardoor ik nu 20 minuten korter doe over een one by one behandeling. Die snelle lijm en hele fijne Flash lashes helpen hier ook bij, maar ben erg blij dat ik de Misencil techniek heb mogen leren.


  Mariska, VIP Cosmetics Saloneigenaresse

  Eerlijk gezegd dacht ik dat ik alles al wist voordat ik de One by One cursus wimperextensions ging volgen bij Misencil. Ik had veel over het merk gehoord van andere salons en van klanten, dus ik wilde dit weleens zien. Maar ik moet eerlijk zeggen dat Misencil écht anders is dan de rest en deze cursus wimperextensions voor mij super leerzaam was, nog nooit heb ik zo snel een set wimperextensions gezet als met Misencil techniek. En de speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten bevallen de klanten erg goed en leveren ons een mooie omzet op. Ik ga nooit meer weg bij Misencil 🙂


  Tamara, Beauty Style  Wimperstyliste

  ik dacht dat elke cursus wimperextensions hetzelfde was eigenlijk, alleen hoorde ik zoveel van salons hier in het noorden over Misencil dat ik hierna erg benieuwd was. Eerst twijfelde ik, omdat ik vanuit Groningen naar de Misencil Academie in Rotterdam moest reizen. Maar ik werd super goed opgevangen met koffie en een croissantje na mijn lange reis en was niet de enige die van ver kwam. De Trainer was heel open, had veel tijd voor elke van ons en tijdens de praktijkcursus kregen we elk individueel advies. Ook na de cursus was het contact goed met de Klantenservice van Misencil, ik ga zeker snel terug voor Russian Volume of Lash Lift.

  cursus wimperextensions

  De Cursus Wimperextensions van Misencil

  Naast de mooiste wimperextensions tover je met deze cursussen gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht van al je klanten. De reden waarom veel schoonheidsspecialisten en visagisten hun diensten hier graag mee aanvullen. Misencil is over de hele wereld een heus begrip geworden en het merk heeft dan ook jarenlange ervaring op het gebied van wimperextensions. Kortom, alle reden om juist voor een Misencil cursus wimperextensions te kiezen. Aan het einde van de cursus ontvang je een officieel Misencil certificaat die je trots aan je klanten kunt tonen in je salon. Elke Misencil cursus wordt gegeven door een erkend Misencil Master Trainers in de Misencil Academie (en dus niet door een “collega salon”). In deze officiële Misencil Academie leiden we je op in een klein groepje met veel persoonlijke aandacht van de trainers. Dat noemen wij een partnership!

  cursus wimperextensions

  Starters Cursus One by One

  Heb je nog geen ervaring met het aanbrengen van wimperextensions? Dan begin je met de Starters Cursus van Misencil. Tijdens deze cursus wimperextensions van niveau 1 leer je stap voor stap hoe je de ‘One by One’ techniek kunt toepassen. “One by One” betekent 1 op 1 en hiermee leer je dus echt de basis van het plaatsen van 1 wimperextensions op een natuurlijke wimpers. En dan wel volgens de methode van Misencil in zowel een theoriedeel als in de praktijk. Dit houdt in dat je eerst op een pop zult oefenen en daarna op een model het geleerde in praktijk zult brengen. Daarnaast maak je kennis met alle soorten wimperextensions die er zijn, evenals welk type wimperkrul, -lengte en -dikte bij iemands natuurlijke wimpers passen. Ook komen de verschillende lijmsoorten en bijbehorende verzorgingsproducten uitgebreid aan bod, waardoor je je klanten van professioneel advies kunt voorzien in je salon. Alle salons welke volledig overstappen op Misencil worden vermeld op onze Salon Locator en via onze Social Media kanalen gepromoot.

  Officieel partner en kosteloze ‘Opfris Cursus’

  De cursus wimperextensions voor startende wimperstylisten wordt op zondag, maandag en woensdag gegeven in kleine groepjes van circa 5 cursisten, hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je nog meer!. Elke Misencil cursus wordt altijd gegeven in de enige officiële Misencil Academie van Nederland en door een gecertificeerde Misencil Trainer; dit zijn professionele trainsters welke opgeleid zijn door het merk Misencil en dus niet een “collega salon” zoals anderen het vaak wordt aanbieden in Nederland.

  De reguliere kosten bedragen € 495,00 per cursist. Gemiddeld zitten de Misencil cursussen 2 maanden van te voren vol, maar je kunt altijd informeren naar eventuele Last Minute plekjes; dit zijn vrijgekomen plaatsen op korte termijn welke met korting worden aangeboden. Als de cursus is volbracht, ontvang je een officieel Misencil Certificaat wat internationaal erkend is. Verder wordt je officieel partner van Misencil. Dit betekent dat je 7 dagen per week op support kunt rekenen van de Misencil Klantenservice via telefoon, email en Whatsapp. Tevens heb je recht op een gratis “Opfris Cursus”; je bent dus binnen 6 maanden welkom om nogmaals een dag te oefenen onder begeleiding van een Misencil Master Trainer! Zo kon je dus helemaal gratis je techniek verbeteren en je tempo versnellen, zodat je meer behandelingen op een dag kunt doen in je salon en dus meer omzet kunt maken. De “Opfris cursus” is helemaal gratis voor gecertificeerde Misencil wimperstylistes!

  Ons cursus aanbod

  • Starters Cursus Wimperextentions

   Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

   >
  • Lash Lift Cursus

   Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

   >
  • Perfectie Cursus

   Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

   >
  • Russian Volume Cursus

   Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

   >
  • Mega Volume Cursus

   Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

   >
  • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

   Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

   >
  • Misencil Online Cursus

   Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

   >
  cursus wimperextensions

  Lash Lift Cursus

  Een speciale methode waarbij natuurlijke wimpers gelift of gekruld worden zonder wimperextensions, en ook zonder mascara, leer je tijdens de “Misenclift” Lash Lift Cursus. Je leert specifiek hoe je de Lash Lift en Lash Curl behandelingen kunt toepassen, maar ook wimperverven en de Botulash behandeling komen aanbod tijdens deze cursus. Na een onderzoek van een aantal jaar heeft Miscencil een eigen techniek ontwikkeld op het gebied van wimperliften: Misenlift®. Bij de behandelingen worden zelf ontwikkelde geurloze lotions gebruikt, evenals speciale siliconen-pads voor type wimper en de gewenste krul. Hiermee worden de wimpers gelift vanaf de wortel en eventueel meteen gekruld. De gecreëerde vorm van de wimpers blijft minstens 2 maanden behouden en soms wel tot 3 maanden lang. De Misenlift® techniek is klinisch getest en door Health Canada, de EU Gezondheidsautoriteiten en FDA Amerika als veilig beoordeeld. De reguliere prijs voor deze cursus bedraagt € 275,00 per cursist. Ook kun je bij deze cursus informeren naar eventuele Last Minute aanbiedingen.

  cursus wimperextensions

  Perfectie Cursus

  De Perfectie Cursus wimperextensions van Misencil is bedoeld voor de ervaren wimperstyliste die naar perfectie streeft. Je leert hoe je je technieken verbeteren kunt en datzelfde geldt voor de snelheid waarmee je de extensions aanbrengt. Verder leer je opvulbehandelingen goed en snel uit te voeren , het juiste lijmgebruik en keuze van de ideale lengtes, krul en diktes. Ook komt de perfect rechte plaatsing van wimperextensions aan bod en hoe je om moet gaan met moeilijke wimperhaartjes en gevoelige ogen. Benieuwd hoe je als wimperstyliste meer omzet kunt halen uit je klanten? Ook de verkooptechnieken van de “Red Carpet Treatment” worden tijdens deze cursus geleerd. Na afloop ontvang je het internationaal erkende Misencil Certificaat. De reguliere kosten zijn € 295,00 per cursist. Soms zijn er ook Last Minute aanbiedingen voor deze cursus dus informeer direct!

  cursus wimperextensions

  Russian Volume Cursus

  Een vrij intensieve cursus wimperextensions is de Russian Volume Cursus. Bij deze cursus leer je hoe je 3D-6D volume behandelingen moet zetten. Deze behandelingen bestaan uit 3 tot 6 extensions die in een waaiervorm gezet worden en zo op één natuurlijke wimperhaar worden geplaatst. Misencil is niet voor niets marktleider op het gebied van wimperextensions en heeft deze bekende volume techniek verder doorontwikkeld, onder andere door speciale super lichtgewicht wimperextensions en wimperlijmen van Medische kwaliteit, welke al binnen 1 of zelfs 0,5 seconde droog zijn!. Dit betekent dat je beter en ook sneller de behandelingen kunt bieden. En de lijm is na 2 uur al compleet uitgehard, waardoor de klant zo snel al kan sporten, zwemmen en douchen: dit maakt de Misencil Wimperlijmen uniek! Elke cursus wordt gecombineerd met de training ‘Red Carpet Treatment’, zodat een Misencil Salon zich met Russian Volume wimperextensions positief zal onderscheiden in de markt op basis van professioneel advies voor zowel de Volumebehandeling als nazorg door de juiste Misencil verzorgingsproducten. Hierdoor zul je nieuwe klanten aantrekken en meer omzet kunnen maken.

  cursus wimperextensions

  Russian Volume Cursus op zondagen en maandagen

  De Russian Volume Cursus wimperextensions wordt op zondagen en maandagen gegeven en de reguliere kosten bedragen € 395,00 per cursist. Ook voor deze cursus geldt dat je bij Misencil kunt informeren naar eventuele Last Minute aanbiedingen. Verder heb je voor deze cursus minimaal 3 maanden ervaring met “One by One” nodig. Na afloop ontvang je het internationaal erkende Misencil Russian Volume certificaat en kun je vermeld worden op onze Misencil Salon Locator als “Russian Volume salon”.

  brow lamination cursus

  Brow Lamination cursus

  Brow Lamination is een indrukwekkende behandeling met vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen als resultaat, wat tot wel twee maanden lang mooi blijft! Brow Lamination is ideaal voor mensen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look van de wenkbrauwen. Brow Lamination krijgt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen in vorm!

  Na de behandeling kun je de wenkbrauwen nogsteeds in een ander model borstelen en dus te personaliseren. Volg de cursus bij ons met een mooie Starterskit en heel veel persoonlijk aandacht voor jou!

  cursus wimperextensions

  Voor Starters en Ervaren stylistes!

  Zowel starters als ervaren wimper- & wenkbrauw stylistes kunnen bij Misencil terecht. Alleen voor de Russian Volume en Mega Volume cursus is wel ervaring met wimperextensions vereist van minimaal 3 tot 6 maanden ervaring, afhankelijk van hoeveel behandeling je uitvoert gemiddeld want je hebt wel echt handigheid in One by One nodig als basis. Een cursus voor Lash Lift (ook wel Wimperlift genoemd), Brow Lamination en natuurlijk de Starterscursus One by One Wimperextensions kan iedereen volgen, mét of zonder ervaring. Tijdens elke Misencil cursus krijg je een korte opfrissing van de theorie over wimpers en/of wenkbrauwen, over het merk Misencil zelf en alle bijbehorende producten. Verder maakt ook een praktijktraining op een model deel uit van de cursusdag. Na afloop ontvang je het internationaal erkende Misencil certificaat en kun je aan de slag met deze mooie technieken in je salon!

  cursus wimperextensions

  Mega Volume Cursus

  Veel van je klanten zullen wimperextensions vragen om meer volume in hun wimpers te creëren. Bij de Misencil Mega Volume Cursus wimperextensions staat volume creatie dan ook centraal. Het is een intensieve cursus voor de toepassing van 6D-10D behandelingen voor meer volume van de wimpers. Deze behandeling bestaat uit een waaier van 6 tot 10 wimperextensions die vastgelijmd dient te worden op ieder natuurlijk wimperhaartje. De supersnel drogende wimperlijmen in 1 of zelfs 0,5 seconde helpen je om toch snel een mooie Mega Volume set te kunnen zetten. Door deze techniek met de ‘Red Carpet Treatment’ training te combineren, kan elke Misencil Salon door goed klantadvies aanzienlijk meer omzet genereren en klanten tevreden houden.

  Leer met de Misencil cursus wimperextensions hoe je die fantastische look creëert

  Altijd al een cursus wimperextensions willen volgen om te leren hoe je die fantastische look creëert? De look die gegarandeerd voor het wauw-effect zorgt? Dan is nu je kans. En wat voor kans, want bij niemand minder dan Misencil – de wereldwijde kwaliteitsstandaard op het gebied van wimperextensions – kun je nu maar liefst 6 verschillende cursussen volgen.
  Deze variëren van een Starters Cursus, Russian Volume cursus waar je de populaire 3D tot 6D technieken leert, maar ook een Perfectie Cursus waarin ervaren wimperstylistes hun techniek en snelheid verbeteren, tot aan Master Classes toe!

  Misencil cursus wimperextensions

  Wij reageren binnen 24 uur!

  Neem contact op

  Aanbetaling voor deelnamebevestiging

  Voor de Mega Volume Cursus heb je minimaal 3 á 6 maanden ervaring nodig als wimperstylist mets de Russian Volume methode. De reguliere kosten voor deze cursus wimperextensions zijn € 295,00 per cursist. Last Minute aanbiedingen zijn ook op deze cursus van toepassing. Verder kun je eveneens bij deze cursus – net als alle andere Misencil cursussen – op de site je gewenste cursusdatum selecteren. Hierbij wordt een aanbetaling van € 75,00 gevraagd om je deelname te bevestigen.