Starters Cursus One by One

Stap voor stap leer je de populaire ‘One by One’ techniek volgens de Misencil methode in zowel een theorie gedeelte als praktijk. Eerst op een pop en daarna op een model.
Tevens maak je kennis met alle extensions, lijmen, gereedschappen en verzorgingsproducten.

Na afloop van de cursus ontvang je een internationaal erkend Misencil certificaat en worden we officieel partners. Hierdoor heb je toegang tot 7 dagen per week support via Whatsapp en onze community. En wil je na het oefenen nog meer begeleiding van onze Master Trainer? Dan mag je binnen 6 maanden kosteloos een dag terugkomen voor een ‘Opfris Cursus’.

Elke Zondag en Maandag geven we deze Misencil Cursus.
Vraag hieronder meer informatie en beschikbaarheid aan!
Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons team.

 


Reviews

De service is heel prettig, met cursussen mag je altijd extra langs komen om een trainingsdag mee te volgen om jezelf weer op te frissen van de technieken of theorie,als je vragen hebt word je altijd al heel snel geholpen, je hoeft nooit langer te wachten als een paar uur,als ik ergens vragen over heb met een klant bijvoorbeeld, ik hoef maar te bellen en krijg meteen een advies! Nika is een hele lieve duidelijke vrouw, en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. De service verdient van mij echt een 10!

Tanja Hair, Lounge Boz / Wimperstyliste

De producten zijn one of a kind, ik heb ondertussen met veel producten gewerkt maar ik sta er helemaal achter als ik zeg dat de producten van Misencil op de bovenste plank qua qualiteit staan. Niet alleen ik maar ook mijn klanten merken duidelijk verschil. De eigen haartjes blijven in top staat en de extensions blijven langer dan gemiddeld zitten.

Tanita, Salon By Derma / Salon eigenaresse

Met de cursussen word je goed begeleid en leer je veel over misencil en nog steeds kan je terecht als je vragen heb of ergens tegen aan loopt.
Misencil producten zijn super fijn en goed voor de wimperextendsions? voor ieder wat wils.
De service is ook goed!! Krijg altijd snel Mn bestelling binnen super fijn!

Elise, Salon Bella Ricci Hair Skin & More / Wimperstyliste

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

Lash Lift Cursus

Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

Meer over Lash Lift

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes

Instagram has returned invalid data.