Creëer na de Cursus One by One Lashes de mooiste wimperextensions

Tijdens de Misencil Cursus One by One Lashes leer je alles over hoe je de mooiste sets wimperextensions bij je klanten kunt zetten. Daarmee weet ook jij gegarandeerd meer tevreden klanten te krijgen en dus meer omzet voor je salon te maken. Dit komt niet in de laatste plaats doordat Misencil wereldwijd bekend staat als dé kwaliteitsstandaard op het gebied van wimperextensions. De focus ligt bij Misencil op kwaliteit, veiligheid en hygiëne zodat jij je klanten de beste en mooiste wimperresultaten kunt bieden, altijd op een veilige en hygiënische manier. Het zal je dan ook niet verbazen dat ruim 25.000 salons in maar liefst 55 landen je voor zijn gegaan. Mogen we jou binnenkort ook welkom heten in de Misencil familie?

Stuur mij extra informatie

Tijdens de “Corona tijd” vinden onze cursussen plaats door een online deel (theorie via een livestream), het praktijkdeel wordt dan in overleg met jou vanaf midden april tot eind juni ingepland.Je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 privécursus, waarbij we de RIVM regels in acht kunnen houden.

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Brow Lamination Cursus


Waar wilt u de cursus volgen?

RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

Reviews


Tanja, Hair Lounge  Wimperstyliste

De service van Misencil is super; je mag je altijd extra langs komen om een trainingsdag mee te volgen om jezelf weer op te frissen met de technieken of theorie, als je vragen hebt word je altijd al heel snel geholpen door Annette en haar team. Je hoeft nooit langer te wachten als een paar uur, als ik ergens vragen over heb met een klant bijvoorbeeld, ik hoef maar te bellen en krijg meteen een advies! Nika is een hele lieve duidelijke vrouw, en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Misencil Wimperextensions verdient van mij echt een 10!


Lucien, Care4YourNails Saloneigenaar

Misencil producten zijn echt “One of a kind”;  we hebben in ons bedrijf met veel merken gewerkt maar er is niks zo goed als Misencil. De lijm en wimperextensions zijn bizar goed; binnen 2 uur kunnen sporten/douchen, dat kan alleen met Misencil! Onze klanten willen nooit meer wat anders! Ook zijn onze stylistes super tevreden over de top niveau cursus wimperextensions en de top service 7 dagen per week.


Melissa, IMPRESSS Wimperstyliste

Nog nooit heb ik zo snel behandelingen kunnen uitvoeren als met Misencil; vooral de lijm helpt hiermee want die is super snel droog en je hebt er maar heel weinig van nodig. De wimperextensions zijn zo licht dat mijn klanten vaak niet eens voelen dat ze wimperextensions dragen! Ook ben ik super blij als ik op cursus mag bij Misencil want dat is echt een feestje met leuke sfeer, nieuwste technieken en veel aandacht van de trainers. Ik ben blij dat onze salon naar Misencil is overgestapt!

cursus one by one lashes

De Cursus One by One Lashes volgen aan de Misencil Academie

In Rotterdam staat de enige officiële Misencil Academie van Nederland. Hier kun je 6 verschillende cursussen volgen waarbij wimpervolume & wimperkrul behandelingen centraal staan. Deze cursussen zijn gericht op specifieke technieken en bedoeld voor zowel de beginnende wimperstylist als ervaren wimperstylisten. De One by One cursus is een starterscursus en bedoeld voor visagisten en schoonheidsspecialisten die graag een extra dienst willen toevoegen aan hun salonaanbod. Je hoeft voor deze starterscursus dus geen ervaring te hebben; de persoonlijke training in kleine groepen door een gecertificeerde Misencil Master Trainer zorgen ervoor dat je de One by One wimperextensions technieken snel onder de knie hebt!

cursus one by one lashes

Waarom kiezen voor de cursus van Misencil?

Misencil is ontstaan door een gezamenlijke passie van Jean-Jacques Benguigui, oogarts, en Ingrid Gagné, beauty trendwatcher. De passie van dit Canadese echtpaar is gericht op hoogwaardige esthetiek. Nadat Ingrid een paar keer een vervelende ervaring met wimperextensions had gehad, ontwikkelde ze samen met haar man Jean-Jacques eigen wimperextensions, wimperlijm en bijbehorende technieken om dit veilig te doen: Misencil was geboren. Vandaag de dag is Misencil uitgegroeid tot marktleider op het gebied van wimperextensions, die gekenmerkt worden door kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Je leert er alles over tijdens de 6 Misencil cursussen, waarvan de Cursus One by One Lashes de basis vormt en je door middel van cursussen voor gevorderden en zelfs Masterclasses je technieken en talent tot topniveau kunt ontwikkelen.

Officieel partner van Misencil

Als je de Cursus One by One Lashes hebt afgerond, ontvang je van ons het internationaal erkende Misencil Classique certificaat. Deze kun je vol trots in je salon hangen en aan je klanten tonen. Het certificaat betekent ook, dat je officieel partner wordt van Misencil. Dit partnership biedt jou veel voordelen. Zo kun je 7 dagen in de week gebruik maken van onze support via de Misencil community en via Whatsapp. Stap je met je salon volledig over op Misencil voor wimperextensions en de bijbehorende verzorgingsproducten? Dan vermelden we je salonnaam en -locatie op onze Salon Locator. Ook zullen we je salon actief promoten via onze social media kanalen, zodat alle dames in jouw gebied snel weten dat jij de nieuwe Misencil salon bent!

Ons cursus aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

  Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

  >
 • Misencil Online Cursus

  Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

  >
cursus one by one lashes

De populaire ‘One by One’ techniek volgens Misencil

De Starters Cursus One by One is bedoeld voor visagisten en schoonheidsspecialisten die nog geen ervaring hebben met het zetten van wimperextensions. Daarom leer je tijdens deze cursus van Niveau 1 stapsgewijs alle fijne kneepjes van de populaire ‘One by One’ techniek. Dit, volgens de Misencil methode. Zoals de naam al zegt, betekent “One by One’ dat je de extensions 1 op 1 aanbrengt, oftewel 1 wimperextension op 1 natuurlijke wimper. De cursus begint met een theoriedeel waarin je alles te weten komt over wimperextensions, de Misencil technieken en de producten van Misencil, zoals de verschillende lijmen, extensions, cosmetica en verzorgingsproducten. Ook wordt aandacht besteed aan de verschillende types wimperkrullen en welke dikte en lengte het beste bij iemands wimpers passen. Het praktijkgedeelte van de starterscursus One by One bestaat uit veel oefenen, zowel op een pop als op een model, altijd onder begeleiding van een erkende Misencil Trainer in een kleine cursusgroep.

cursus one by one lashes

Unieke ‘Red Carpet Treatment’

Eveneens onderdeel van de Misencil Cursus One by One Lashes is de unieke ‘Red Carpet Treatment’ training. Tijdens deze verkooptraining leer je hoe je je optimaal op klanttevredenheid richt door goed te luisteren en passende adviezen te geven.

Ook het verkopen van bijbehorende verzorgingsproducten komt uitgebreid aan bod, waarbij je meer verteld wordt over de zogeheten “Unique Selling Points”. Na de lunch – die door de Misencil Academie wordt verzorgd – ga je het geleerde in de praktijk brengen. Eerst oefen je op een pop, om vervolgens wimperextensions volgens de Misencil methode te zetten op een model. Als model kun je zelf een klant, vriendin of familielid meebrengen of je kunt een model laten regelen door de Misencil Academie. Deze Wimperextensions cursus One by One begint om 10.00 uur ’s morgens en eindigt zo rond 16.00 uur.

cursus one by one lashes

Gratis ‘Opfris Cursus’

Na jouw deelname aan de Misencil Cursus One by One Lashes heb je standaard de mogelijkheid om later nog gratis een ‘Opfris Cursus’ te volgen, zijnde binnen 6 maanden na je Starterscursus. Tijdens de ‘Opfris Cursus’ kun je onder begeleiding van onze ervaren Master Trainer extra oefenen in het zetten van wimperextensions. Dit uiteraard door middel van de ‘One by One’ techniek volgens de methode van Misencil. Hiermee kun je dus kosteloos je techniek en snelheid verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je meer wimperextension behandelingen op een dag kunt bieden en daardoor je salonomzet vergroot.

cursus one by one lashes

Cursusdagen, aanmelden en kosten

De Misencil Cursus One by One Lashes wordt gegeven op zondagen, maandagen en woensdagen aan de Misencil Academie in Rotterdam (Van der Takstraat 216). Via onze site kun je meer informatie over de cursus aanvragen en datzelfde geldt voor beschikbare plekken op korte termijn. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Ook kun je op onze site de gewenste datum selecteren waarop je de cursus wilt volgen en je meteen aanmelden. Je betaalt dan slechts een aanbetaling van € 75,00 om je deelname te bevestigen; het restant hoef je pas op de cursusdag zelf te betalen.

De prijs voor deze uitgebreide Starters Cursus One by One van Misencil is € 495,00 per persoon inclusief gebruik van lesmateriaal, een lekkere lunch en je internationaal erkende Misencil certificaat. Meestal zitten al onze cursussen ongeveer twee maanden van tevoren vol, maar informeer gerust naar eventuele vrijgekomen plekken op korte termijn. Deze Last Minute plekken worden namelijk met korting aangeboden, waardoor je snel en goedkoop toch een Misencil cursus One by One wimperextensions kunt volgen!

cursus one by one lashes

Jezelf continu blijven ontwikkelen

Na afronding van de Starters Cursus One by One Lashes is het belangrijk om je als Misencil wimperstylist continu te blijven ontwikkelen. Als lid van de Misencil familie zul je dan ook regelmatig worden uitgenodigd om een cursus te volgen om de hoogstaande Misencil techniek te behouden, te verbeteren én je skills uit te breiden.

Daarnaast is het vanzelfsprekend van belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van wimperextensions, na-behandelingen en de verzorging van wimpers. Heb je inmiddels de nodige ervaring opgedaan, dan verdient ook het volgen van een van de andere Misencil cursussen de aanbeveling, zoals Russian Volume, Mega Volume, Bottom Lashes of zelfs Lash Lift.

cursus one by one lashes

Cursussen voor de ervaren wimperstylist

Er zijn bij Misencil 6 verschillende cursussen die je kunt volgen. Naast de starterscursus, de Cursus One by One Lashes, is dit bijvoorbeeld ook de populaire Misencil Russian Volume Cursus. Voor deze cursus heb je ongeveer drie tot vier maanden ervaring nodig als wimperstylist met de ‘One by One’ techniek . Je leert dan hoe je 3D-6D wimpervolume behandelingen moet zetten bij je klanten. Ook de Mega Volume Cursus is er voor ervaringsrijke wimperstylisten en datzelfde geldt voor het zetten van wimperextensions op de onderste wimpers (Bottom Lashes Cursus).

cursus one by one lashes

Wimpervolume creëren zonder extensions

Omdat je zult merken dat sommige van je klanten liever geen extensions willen, verdient ook het volgen van de Lash Lift Cursus onze aanbeveling. Zo kunnen klanten allergisch zijn voor de lijmen die gebruikt worden bijvoorbeeld. Net als voor de Cursus One by One Lashes, heb je voor de Lash Lift Cursus geen ervaring nodig. Deze cursus duurt een halve dag en daarna kun je Wimperlifting als een fantastische extra dienst in je salon aanbieden.

Creëer na de Cursus One by One Lashes de mooiste wimperextensions

Tijdens de Misencil Cursus One by One Lashes leer je alles over hoe je de mooiste sets wimperextensions bij je klanten kunt zetten. Daarmee weet ook jij gegarandeerd meer tevreden klanten te krijgen en dus meer omzet voor je salon te maken. Dit komt niet in de laatste plaats doordat Misencil wereldwijd bekend staat als dé kwaliteitsstandaard op het gebied van wimperextensions. De focus ligt bij Misencil op kwaliteit, veiligheid en hygiëne zodat jij je klanten de beste en mooiste wimperresultaten kunt bieden, altijd op een veilige en hygiënische manier. Het zal je dan ook niet verbazen dat ruim 25.000 salons in maar liefst 55 landen je voor zijn gegaan. Mogen we jou binnenkort ook welkom heten in de Misencil familie?

Misencil cursus one by one

Wij reageren binnen 24 uur!

Neem contact op