Bottom Lashes Cursus

Er zijn zoveel opties voor wimperextensions voor op het bovenste oog lid, maar hoe zit het met de onderwimpers? Weinig mensen weten dat je wimperextensions zowel op je bovenste als onderste wimpers kunt aanbrengen.

Dát leren we je graag tijdens de Misencil cursus ‘Bottom Lashes’ met de zelfontwikkelde ‘Misentech’ technieken. Tijdens deze cursus word je geleerd hoe je op een verantwoord en veilige manier wimperextensions kunt aanbrengen op de onderwimpers. Speciaal voor onze Misencil stylistes onthullen we onze geheimen en technieken waar je veel klanten blij kunt maken.

We sluiten de cursus af met een internationaal erkend Misencil ‘Misentech’ certificaat. Let op: deze cursus is alleen voor ervaren wimperstylistes!

Nieuwsgierig naar het cursus programma of wil je meer informatie?
Vul dan hier je gegevens in en evt je voorkeursdatum!

 

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Bottom Lashes Cursus


 

Reviews

Onderwimpers zijn een mooie extra aanvulling, het geeft een gaaf effect zoals je vaak bij modellen ziet. Mooie extra voor mijn klanten.

Judith, Leeuwarden / Wimperstyliste

Bottom Lashes zijn in nu dus ik heb de cursus bij Misencil gevolgd omdat ik al met dit mooie merk werkte en niks anders meer wil!! In love met Misencil!

Aylin, Amsterdam / Wimperstyliste

Leuke leerzame cursus, goed om geleerd te hebben want er komt steeds meer vraag naar bottom lashes.

Naomi, Maastricht / Wimperstyliste

Alle Cursussen

Starters Cursus

Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

Meer over Starters

Lash Lift Cursus

Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.                             

Meer over Lash Lift

Perfectie Cursus

Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

Meer over Perfectie

Russian Volume Cursus

Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstylistes alles over volume behandelingen.

Meer over Russian Volume

Bottom Lashes Cursus

Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

Meer over Bottom Lashes

Mega Volume Cursus

Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf  van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

Meer over Mega Volume

Behind The Scenes

Instagram has returned invalid data.