Starters Cursus Wimperextentions

Stap voor stap leer je de populaire ‘One by One’ techniek volgens de Misencil methode in zowel een theorie gedeelte als praktijk. Eerst op een pop en daarna op een model.
Tevens maak je kennis met alle extensions, lijmen, gereedschappen en verzorgingsproducten.

Na afloop van de cursus ontvang je een internationaal erkend Misencil certificaat en worden we officieel partners. Hierdoor heb je toegang tot 7 dagen per week support via Whatsapp en onze community. En wil je na het oefenen nog meer begeleiding van onze Master Trainer? Dan mag je binnen 6 maanden kosteloos een dag terugkomen voor een ‘Opfris Cursus’.

De reguliere prijs voor een Misencil Starterscursus is €495,00 per cursist voor alleen de cursus of €695 inclusief Starterspakket. Neem contact met ons op voor mooie aanbiedingen!

Elke Misencil Academie volgt strikte maatregelen om de verspreiding van COVID19 tegen te gaan; we trainen alleen in kleine groepjes en het gebruik van mondkapjes, spatschermen en ruim afstand houden van meer dan 1,5 meter is verplicht. Klik hier voor de video met uitleg.

Wil je liever geen klassikale cursus volgen? Kies dan voor een 1-op-1 Privé Cursus. Ook zijn alle cursussen van Misencil en Bellekin online te volgen; veilig maar vooral handig omdat je op elk gewenst tijdstip kunt starten! Klassikaal, 1-op-1 of Online cursus: gesteund door ons Klantenservice Team maakt van jouw een succesvolle Lash & Brow specialist.

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!


  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Niveau 1 - Starter
  Ervaring nodig Geen
  Techniek One by One
  Duur 1 dag + gratis opfriscursus
  Model nodig ja
  Certificaat Misencil Classique
  Cursus dagen Zondag / Maandag / Woensdag
  Volg je Cursus in Rotterdam of Utrecht

  Waarom Misencil?

  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada sinds 2003 door een oogarts
  • Marktleider wereldwijd; Meer dan 30.000 salons in 55 landen.
  • Unieke Hypoallergene Wimperextensions.
  • Lijm van medische kwaliteit: Droogt snel en is na 2 uur waterproof dus klant kan meteen douchen/sporten/zwemmen.
  • Special eigen assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten voor gebruik met Wimperextensions!
  • Gratis toegang tot 7 dagen per week Support via Whatsapp en Telefoon.
  • Cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
  • Hoogste klanttevredenheid van alle Wimperextensions & Lash Lift cursussen van Nederland!

  Tanja Hair, Lounge Boz

  Wimperstyliste

  De service is heel prettig, met cursussen mag je altijd extra langs komen om een trainingsdag mee te volgen om jezelf weer op te frissen van de technieken of theorie,als je vragen hebt word je altijd al heel snel geholpen, je hoeft nooit langer te wachten als een paar uur,als ik ergens vragen over heb met een klant bijvoorbeeld, ik hoef maar te bellen en krijg meteen een advies! Nika is een hele lieve duidelijke vrouw, en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. De service verdient van mij echt een 10!

  Tanita, Salon By Derma

  Salon eigenaresse

  De producten zijn one of a kind, ik heb ondertussen met veel producten gewerkt maar ik sta er helemaal achter als ik zeg dat de producten van Misencil op de bovenste plank qua qualiteit staan. Niet alleen ik maar ook mijn klanten merken duidelijk verschil. De eigen haartjes blijven in top staat en de extensions blijven langer dan gemiddeld zitten.

  Elise, Salon Bella Ricci Hair Skin & More

  Wimperstyliste

  Met de cursussen word je goed begeleid en leer je veel over misencil en nog steeds kan je terecht als je vragen heb of ergens tegen aan loopt. Misencil producten zijn super fijn en goed voor de wimperextendsions? voor ieder wat wils. De service is ook goed!! Krijg altijd snel Mn bestelling binnen super fijn!

  Ons aanbod

  • Starters Cursus Wimperextentions

   Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

   >
  • Lash Lift Cursus

   Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

   >
  • Perfectie Cursus

   Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

   >
  • Russian Volume Cursus

   Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

   >
  • Mega Volume Cursus

   Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

   >
  • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

   Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

   >
  • Misencil Online Cursus

   Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

   >

  Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

  Wij reageren binnen 24 uur!


   Waar wilt u de cursus volgen?

   RotterdamHoofddorpUtrechtOnline1 op 1

   Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBrow Lamination Cursus

   WhatsApp chat