Russian Volume Cursus

Russian Volume is een intensieve cursus voor het leren zetten van 3D-6D Volume behandelingen: dit zijn 3 tot 6 wimperextensions in een waaier welke op elk natuurlijk wimperhaartje worden gelijmd.

Hiervoor heeft Misencil de bekende techniek doorontwikkeld zodat je sneller en beter een mooie Volume behandeling kunt uitvoeren. In combinatie met onze speciale ‘Red Carpet Treatment’ training zorgen we ervoor dat een Misencil Salon zich kan onderscheiden van de rest en behoorlijk meer omzet kan maken door goed klantadvies.

Inclusief gratis 7 dagen per week Support.

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!


Niveau 2 - Experienced
Ervaring nodig Minimaal 3 maanden One by One
Techniek Russian Volume
Duur 1 dag
Model nodig ja
Certificaat Misencil Russian Volume
Cursus dagen Zondag / Maandag / Woensdag

Sammy-Jo, Utrecht

Wimperstyliste

Russian Volume is de techniek van nu, iedereen wil het en je leert het nergens beter dan bij Misencil. En met hun wimpers en pincetten gaat zetten echte sneller!

Monique, Amsterdam

Wimperstyliste

Ik had al een Russian training gehad bij ‘het grootste merk van Nederland’ maar dit was even anders! Veel intensiever en persoonlijke begeleiding van Nika en haar assistente en ook voor vragen achteraf kreeg ik snel antwoorden.

Nancy, Beauty & Contou

Salon eigenaresse

Super leerzame dag gehad bij Misencil met mooie producten, vooral de lijm en wimpers zijn ongekend goed! Echt een aanrader.

Ons aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  >

Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

Wij reageren binnen 24 uur!


Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBottom Lashes Cursus

WhatsApp chat