Misencil Cursus

Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

De Misencil Academie is een opleidingscentrum in Rotterdam voor de hele carriere van de wimperstyliste: van Starter tot Masterclass. In de Academie worden de nieuwste technieken voor Wimperextensions (One by One, Russian Volume, Bottom Lashes, etc) en ook Wimperlifting (Lash Lift, Lash Curl, Botulash) geleerd en maak je kennis met de nieuwste producten. En wil je nog meer trainen? Elke startende Misencil styliste is binnen 6 maanden na de niveau 1 cursus welkom voor een ‘Opfris cursus’ in de Academie, kosteloos!

Ook buiten de Academie heeft Misencil veel persoonlijke aandacht voor elke styliste en staan we 7 dagen per week klaar met advies via Whatsapp en onze Online Community. We zijn tenslotte partners!

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!

Van welke cursus wil je meer informatie ontvangen?
Starterscursus
Russian Volume Cursus
Perfectie Cursus
Mega Volume Cursus
Lash Lift Cursus
Bottom Lashes Cursus
Niveau
Ervaring nodig
Techniek
Duur
Model nodig
Certificaat
Cursus dagen

Carmela, Beauty by C

Salon eigenaresse

Erg fijn om na vele jaren wimpers zetten mijn techniek te versnellen.

Rocio, Chokolate Beauty

Salon eigenaresse

De bijverkoop van verzorgingsproducten gaf ik weinig aandacht, maar na de Misencil Perfectie cursus spendeer ik meer tijd aan advies aan mijn klanten en dat levert meer tevredenheid op én meer omzet tegelijk.

Ilona, Beauty by Ilona

Salon eigenaresse

Perfectie cursus met Nika was echt wat ik nodig had zolang na mijn starterscursus, ik zet nu beter en sneller.

Ons aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  >

Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

Wij reageren binnen 24 uur!


Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBottom Lashes Cursus

WhatsApp chat