Mega Volume Cursus

Mega Volume is een intensieve cursus voor het zetten van 6D-10D Volume behandelingen: dit zijn 6 tot 10 wimperextensions in een waaier welke op elk natuurlijk wimperhaartje worden gelijmd. Hiervoor heeft Misencil de bekende techniek doorontwikkeld zodat je sneller en beter een mooie Volume behandeling kunt uitvoeren. In combinatie met onze speciale ‘Red Carpet Treatment’ training zorgen we ervoor dat een Misencil Salon zich kan onderscheiden van de rest en behoorlijk meer omzet kan maken door goed klantadvies.

Inclusief gratis 7 dagen per week Support.

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!


Niveau 3 - Expert
Ervaring nodig Minimaal 3 maanden One by One
Techniek Russian Volume
Duur 1 dag
Model nodig ja
Certificaat Misencil Mega Volume
Cursus dagen Zondag / Maandag / Woensdag

Liza, Utrecht

Wimperstyliste

Veel dames vinden Russian Volume nog niet heftig genoeg dus danis het Mega Volume DE oplossing! Vond de cursus erg goed, veel aandacht van de trainer die het goed uitlegt.

Michelle, Arnhem

Wimperstyliste

Ik heb voor 10D Mega volume van Misencil gekozen omdat deze wimpers zo zacht en licht zijn dat je er super mooie waaiers mee kunt maken zonder dat ze zwaar worden en de wimper gaat ‘hangen’. Super blij met Misencil.

Joyce, Valkenburg

Wimperstyliste

Het was wel een eind rijden maar het was het dubbel waard! Het is zo makkelijk met dit merk en de hele serie producten is zo mooi en goed, kun je niet vergelijken met de andere merken.

Ons aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  >

Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

Wij reageren binnen 24 uur!


Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBottom Lashes Cursus

WhatsApp chat