Lash Lift Cursus

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Misencil heeft na drie jaar onderzoek haar eigen Lash Lift techniek ontwikkeld: Misenlift®, welke klinisch getest en veilig bevonden is door Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU Gezondheidsauthoriteiten

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Tevens heeft Misencil de herstellende Botulash® behandeling ontwikkeld: Botulash® is een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen, welke worden veroorzaakt door chemische, thermische (hitte) en mechanische (wimperkrultang) beschadigingen.

Misenlift® behandelingen zijn uniek door de combinatie van 3 behandelingen in 1:

 • Lash Lift of Lash Curl
 • Botulash®
 • Verven van de wimpers (optioneel)

Tijdens de Misenlift® cursus leer je de theorie en oefen je in de praktijk met alle 4 de bovenstaande technieken, zijnde Lash Lift, Lash Curl, Botulash® en wimperverven, zodat je de consument het totaalpakket aan kunt bieden in je salon!

Daarnaast krijg je een commerciële training en goed advies over artistieke methoden om impact van de look van je kanten te maximaliseren. We sluiten de cursus af met een erkend Misencil certificaat en verwerkomen je bij de familie! Vanaf dan begint ons partnerschap en heb je toegang tot alle producten en voordelen van Misencil, waaronder 7 dagen per week support via Whatsapp en onze Community: Welkom bij Misencil!

De reguliere prijs voor een Misencil Lash Lift is €275,00 per cursist voor een losse cursus of €395,00 inclusief pakket.

Elke Misencil Academie volgt strikte maatregelen om de verspreiding van COVID19 tegen te gaan; we trainen alleen in kleine groepjes en het gebruik van mondkapjes, spatschermen en ruim afstand houden van meer dan 1,5 meter is verplicht. Klik hier voor de video met uitleg.

Wil je liever geen klassikale cursus volgen? Kies dan voor een 1-op-1 Privé Cursus. Ook zijn alle cursussen van Misencil en Bellekin online te volgen; veilig maar vooral handig omdat je op elk gewenst tijdstip kunt starten! Klassikaal, 1-op-1 of Online cursus: gesteund door ons Klantenservice Team maakt van jouw een succesvolle Lash & Brow specialist.

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!


  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Niveau 1 - Starter
  Ervaring nodig Geen
  Techniek Lash Lift
  Duur 1 dag
  Model nodig ja
  Certificaat Misencil Misenlift
  Cursus dagen Zondag / Maandag / Woensdag
  Volg je Cursus in Rotterdam of Utrecht

  Waarom Misencil?

  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada sinds 2003 door een oogarts
  • Marktleider wereldwijd; Meer dan 30.000 salons in 55 landen.
  • Unieke Hypoallergene Wimperextensions.
  • Lijm van medische kwaliteit: Droogt snel en is na 2 uur waterproof dus klant kan meteen douchen/sporten/zwemmen.
  • Special eigen assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten voor gebruik met Wimperextensions!
  • Gratis toegang tot 7 dagen per week Support via Whatsapp en Telefoon.
  • Cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
  • Hoogste klanttevredenheid van alle Wimperextensions & Lash Lift cursussen van Nederland!

  Patricia, ENVY Rotterdam

  Salon eigenaresse

  In het begin snapte ik niet waarom ik een Misencil cursus moest volgen om de wimpers en lijm te mogen kopen maar nu snap ik het goed: het Misencil concept is gewoon anders en een veel completere behandeling. Mijn klanten zijn er super blij mee, veel zachtere wimpers en zo snel sporten en douchen.

  Thea Victoria, Voorburg

  Salon eigenaresse

  Ik heb mijn hele team op trainig gestuurd naar Misencil, ze hebben daar veel geleerd en vinden het merk ook helemaal top. Dank je wel Nika!

  Jessy, Eindhoven

  Wimperstyliste

  Wat een heerlijke zachte wimpers en de verzorgingsproducten zijn ook speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. Ik begon met Misencil als 2e merk maar mijn klanten willen de rest niet meer nu ze dit gevoeld hebben. Erg blij mee dus!

  Ons aanbod

  • Starters Cursus Wimperextentions

   Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

   >
  • Lash Lift Cursus

   Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

   >
  • Perfectie Cursus

   Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

   >
  • Russian Volume Cursus

   Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

   >
  • Mega Volume Cursus

   Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

   >
  • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

   Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

   >
  • Misencil Online Cursus

   Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

   >

  Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

  Wij reageren binnen 24 uur!


   Waar wilt u de cursus volgen?

   RotterdamHoofddorpUtrechtOnline1 op 1

   Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBrow Lamination Cursus

   WhatsApp chat