Brow Lift / Brow Lamination Cursus

Wat is Brow Lamination?

Brow Lamination is een nieuwe trend om wenkbrauwen permanent te stylen. Het is de beste behandeling voor het stijlen van stugge en onhandelbare wenkbrauwharen, zodat elk haartje in dezelfde richting ligt, wat een net gekamd effect geeft. Het is vergelijkbaar met Lash Lift voor je wimpers, een keratinebehandeling voor je wenkbrauwen dus!

Na de Brow Lamination behandeling zien je wenkbrauwen er dikker, voller, rechter en gekamd uit in de ideale vorm. Ze moeten eruit zien als de ultieme verzorgde, opgepoetste wenkbrauwen zonder dat de huid wordt aangetast, wat met PMU (tatoeëren) of Microblading wel gebeurd. En Brow Lamination blijft tot wel 6 weken mooi zitten!

 

Programma Brow Lamination cursus

We leiden je op tot een echte Wenkbrauw Specialist! Liften, Shapen & Knippen: wij leren je alle kneepjes van het vak! Ook trainen we jou in het werken met verschillende technieken en komt de juiste nabehandeling en wenkbrauwverzorging uitgebreid aan bod. Veiligheid en hygiëne staan bij onze cursussen op No 1 en dát waarderen je klanten zeker, waardoor ze blijven terugkomen en vragen om jouw Brow Lamination behandeling!

Speciaal voor onze stylistes onthullen we onze geheimen en technieken waar je veel klanten blij kunt maken. We sluiten de cursus af met een erkend certificaat. Let op: deze cursus is zowel voor Starters als voor ervaren wenkbrauwstylistes!

De reguliere prijs voor een Brow Lamination Cursus is €395,00 per cursist inclusief pakket voor 30 behandelingen. Neem contact met ons op voor Aanbiedingen!

Elke Misencil Academie volgt strikte maatregelen om de verspreiding van COVID19 tegen te gaan; we trainen alleen in kleine groepjes en het gebruik van mondkapjes, spatschermen en ruim afstand houden van meer dan 1,5 meter is verplicht. Klik hier voor de video met uitleg.

Wil je liever geen klassikale cursus volgen? Kies dan voor een 1-op-1 Privé Cursus. Ook zijn alle cursussen van Misencil en Bellekin online te volgen; veilig maar vooral handig omdat je op elk gewenst tijdstip kunt starten! Klassikaal, 1-op-1 of Online cursus: gesteund door ons Klantenservice Team maakt van jouw een succesvolle Lash & Brow specialist.

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!

  Waar wilt u de cursus volgen?

  RotterdamAmsterdamHoofddorpUtrechtOnline

  Niveau 1
  Ervaring nodig ja
  Techniek Brow Lamination
  Duur 1 dag
  Model nodig Ja
  Certificaat Ja
  Cursus dagen Woensdag
  Volg je Cursus in Rotterdam of Utrecht

  Waarom Misencil?

  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada sinds 2003 door een oogarts
  • Marktleider wereldwijd; Meer dan 30.000 salons in 55 landen.
  • Unieke Hypoallergene Wimperextensions.
  • Lijm van medische kwaliteit: Droogt snel en is na 2 uur waterproof dus klant kan meteen douchen/sporten/zwemmen.
  • Special eigen assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten voor gebruik met Wimperextensions!
  • Gratis toegang tot 7 dagen per week Support via Whatsapp en Telefoon.
  • Cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
  • Hoogste klanttevredenheid van alle Wimperextensions & Lash Lift cursussen van Nederland!

  Judith, Leeuwarden

  Saloneigenaresse

  Brow Lamination is echt heel cool! Het is makkelijk om aan te brengen en geeft een gaaf effect zoals je vaak bij modellen ziet. Het blijft tot wel 6 weken mooi in vorm als de klant er goed voor zorgt. Ben super blij met deze cursus want heb zo een mooie extra behandeling voor mijn klanten welke geen zin of budget hebben voor PMU.

  Aylin, Amsterdam

  Schoonheidsspecialiste

  Strak gestylde wenkbrauwen horen er helemaal bij dus zodoende heb ik deze cursus gevolgd omdat ik al met Misencil wimpers werkte en mijn klanten echt alleen de top wil bieden!

  Naomi, Maastricht

  Brow & Lash specialist

  Leuke leerzame cursus gehad, super lieve meiden allemaal in de Academie. Ben blij dat ik Brow Lamination geleerd heb want er komt steeds meer vraag naar Brow Lamination omdat het langer blijft zitten en je er super mooie effecten mee kunt doen.

  Ons aanbod

  • Starters Cursus Wimperextentions

   Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

   >
  • Lash Lift Cursus

   Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

   >
  • Perfectie Cursus

   Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

   >
  • Russian Volume Cursus

   Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

   >
  • Mega Volume Cursus

   Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

   >
  • Brow Lift / Brow Lamination Cursus

   Wenkbrauwen lang in de juiste vorm en stijl? Dat leer je met de Brow Lamination cursus!

   >
  • Misencil Online Cursus

   Misencil streeft er naar om al haar wimperstylistes naar een hoger niveau te brengen, zodat ze beter en sneller kunnen werken. Zodoende kan je meer omzet maken en is de consument ook nog meer tevreden.

   >

  Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

  Wij reageren binnen 24 uur!


   Waar wilt u de cursus volgen?

   RotterdamHoofddorpUtrechtOnline1 op 1

   Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBrow Lamination Cursus

   WhatsApp chat