Bottom Lashes Cursus

Er zijn zoveel opties voor wimperextensions voor op het bovenste oog lid, maar hoe zit het met de onderwimpers? Weinig mensen weten dat je wimperextensions zowel op je bovenste als onderste wimpers kunt aanbrengen.

Dát leren we je graag tijdens de Misencil cursus ‘Bottom Lashes’ met de zelfontwikkelde ‘Misentech’ technieken. Tijdens deze cursus word je geleerd hoe je op een verantwoord en veilige manier wimperextensions kunt aanbrengen op de onderwimpers. Speciaal voor onze Misencil stylistes onthullen we onze geheimen en technieken waar je veel klanten blij kunt maken.

We sluiten de cursus af met een internationaal erkend Misencil ‘Misentech’ certificaat. Let op: deze cursus is alleen voor ervaren wimperstylistes!

Ja, stuur mij Informatie

Wij reageren binnen 24 uur!


Niveau 2 - Experienced
Ervaring nodig Minimaal 6 maanden
Techniek Onderwimpers
Duur 1 dag
Model nodig ja
Certificaat Misencil Misentech
Cursus dagen Zondag / Maandag / Woensdag

Judith, Leeuwarden

Wimperstyliste

Onderwimpers zijn een mooie extra aanvulling, het geeft een gaaf effect zoals je vaak bij modellen ziet. Mooie extra voor mijn klanten.

Aylin, Amsterdam

Wimperstyliste

Bottom Lashes zijn in nu dus ik heb de cursus bij Misencil gevolgd omdat ik al met dit mooie merk werkte en niks anders meer wil!! In love met Misencil!

Naomi, Maastricht

Wimperstyliste

Leuke leerzame cursus, goed om geleerd te hebben want er komt steeds meer vraag naar bottom lashes.

Ons aanbod

 • Starters Cursus Wimperextentions

  Tijdens deze uitgebreide cursus leren we je het veilig en duurzaam plaatsen van wimperextensions middels de “haartje voor haartje techniek”, ook wel “One by One” genoemd.

  >
 • Lash Lift Cursus

  Misenlift® is de nieuwe generatie Lash Lift / Wimperlifting behandeling, uitgebreid met de exclusieve Botulash®-behandeling voor herstel & super voeding voor de wimpers.

  >
 • Perfectie Cursus

  Perfectioneer uw techniek met een Misencil Perfectie Cursus. Wij delen onze tips & tricks uit jarenlange ervaring met onze wimperstylistes. Verbeter je techniek en snelheid!

  >
 • Russian Volume Cursus

  Misencil heeft de Russian Volume techniek (3D-6D) geperfectioneerd! Deze cursus leert de ervaren wimperstyliste alles over volume behandelingen.

  >
 • Mega Volume Cursus

  Misencil biedt ervaren wimperstylistes een cursus Mega Volume (6D-10D). Onderscheid jezelf van de rest, krijg meer klanten en meer omzet.

  >
 • Bottom Lashes Cursus

  Waarom zouden we alleen wimperextensions plaatsen op de bovenwimpers? Leer hier de juiste techniek voor de onderwimpers.

  >

Vraag nu meer informatie aan over een Misencil cursus!

Wij reageren binnen 24 uur!


Starters CursusRussian Volume CursusPerfectie CursusMega volume CursusLash Lift CursusBottom Lashes Cursus

WhatsApp chat