Welke wimpers passen bij jouw gezicht en levensstijl?

Een gecertificeerde Misencil Wimperstyliste beoordeelt je natuurlijke wimpertype en informeert
naar je levensstijl en het gewenste effect om te bepalen welk type
toepassing het beste bij je past. Je wordt daarna uitgenodigd om te gaan liggen
op een comfortabel behandelbed, waar je heerlijk kunt genieten van de behandeling.

De Behandeling

Rond-Patchs-250x250

 

1. Oogpads

De gecertificeerde Wimperstyliste zal je ogen zorgvuldig beschermen met speciaal ontwikkelde oogpads en medische tape. Misencil biedt twee soorten beschermende oogpads; Sens voor het onderste ooglid en Flex voor het bovenste ooglid, beide met anti-rimpel serum om je oogcontour te verwennen terwijl je wimperextensions worden aangebracht.

Icon_Pincet

 

2. Pincet met Gouden punt

De gecertificeerde Wimperstyliste bereidt vervolgens je wimpers voor, voordat de wimperextensions één voor één worden aangebracht op je natuurlijke wimpers met behulp van een speciale wimperlijm, ontwikkeld in een laboratorium in Canada, speciaal voor Misencil wimperextensions. Elke wimperextension wordt subtiel gepositioneerd op 1 mm van het ooglid en raakt de huid nooit aan. Pincetten met gouden punten zorgen voor geen enkele irritatie en ultieme hygiëne.

Rond-nanomist

 

3. Nanomist

Om de levensduur van je nieuwe set wimperextensions te maximaliseren, laat je Misencil Wimperstyliste een fijne zachte nevel op uw wimpers sprayen, terwijl je ogen gesloten zijn, om zodoende de polymerisatie van de lijm te optimaliseren. Daarna worden de beschermende oogpads en medische tape langzaam verwijderd.

Je Wimperstyliste zal je met een spiegel kennis laten maken met je nieuwe “glamorous look” en uitleg geven over de verzorgingsproducten van Misencil, welke speciaal zijn ontworpen voor het onderhouden van wimperextensions, zodat jij jouw glamoureuze look zo lang mogelijk kunt behouden.

Wat mag je van ons verwachten?

Rond-Pose2-250x250

OPTIMALE OOGBESCHERMING.

De Misencil techniek is verreweg de veiligste en de enige welke de toepassing van oogpads verplicht stelt om zo de onderste wimpers en bovenste oogleden te beschermen, zodat de ogen gedurende de hele behandeling gesloten blijven.

Rond-Oeil-250x250

RESPECTEER DE NATUURLIJKE WIMPERS 

Je natuurlijke wimpers zullen voorafgaand aan de Misencil behandeling grondig worden geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze uw wimperextensions kunnen ondersteunen en natuurlijk kunnen blijven groeien. Tenslotte zijn sterke gezonde natuurlijke wimpers de basis voor een mooie set wimperextensions.

Rond-securite

HYPOALLERGENE WIMPEREXTENSIONS 

Alle Misencil wimperextensions zijn synthetisch en bevatten geen chemische toevoegingen of dierlijk materiaal, om er zeker van te zijn dat er geen allergische reacties zijn. Misencil test daarnaast geen enkel product op dieren en alle producten zijn ook parabeen vrij.

wimperextensions

ONDERHOUD EN VERZORGING
Om je wimperextensions te onderhouden, maak je om de 3 tot 5 weken een afspraak met je Wimperstyliste voor een zogenaamde “opvul behandeling”; hier worden je wimperextensions opgevuld, want net als hoofdhaar vallen je natuurlijke wimpers uit als ze volgroeid zijn. Een regelmatige opvulbehandeling zorgt ervoor dat de nieuw gegroeide wimperhaartjes voorzien worden van wimperextensions en dat je dus die mooie volle look blijft houden.

Rond-Mallette2017-250x250

CONTINUE ONTWIKKELING 

Misencil Wimperstylistes worden uitgenodigd om een ​​regelmatig een cursus te volgen om een ​​onberispelijke techniek te behouden en op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van wimperextensions en wimperverzorging.

Icon_Recherche

GETESTE & KLINISCH BEWEZEN PRODUCTEN
Alle Misencil producten worden ontwikkeld in een laboratorium, ondersteund door klinische studies, en ondergaan een reeks tests om de kwaliteit en effectiviteit te garanderen. Alle Misencil producten zijn dus zelf ontwikkeld en voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie, alsmede de Amerikaanse FDA en HealthCanada.

De Kracht van Misencil

Ontwikkeld door een oogarts en al sinds 2003 op de markt.

Actief in 55 landen, met meer dan 30.000 salons wereldwijd.

Ontwikkeld en geproduceerd in Canada in eigen laboratorium

Hypoallergene wimperextensions. Gemaakt van hoogwaardige kunstof en zijde, zonder toegevoegde chemicaliën

Beste en snelste drogende lijmen: vanaf een halve seconde!

Lijmen op basis van medisch acrylaat: Niet schadelijk voor het menselijke oog. Getest op allergieën en latex vrij.

Na 2 uur waterproof (douchen/zwemmen/sauna). Andere merken zijn pas na 24 uur waterproof.

Producten voldoen aan alle strenge hygiëne- & veiligheidskeuringen van de EU, Canada en USA.

Wat een verschil! De kwaliteit voel je meteen, super zacht en zo licht; ik voel ze amper zitten en zonder mascara zijn ze al prachtig en vol.

Maria, Amsterdam / Klant

Ik was eigenlijk gestopt met wimperextensions omdat ik altijd allergie kreeg van de lijm, maar met Misencil is dat helemaal weg! En ik kan bijna meteen douchen of sporten, dit is echt een ontdekking! Dank je wel Misencil. 

Rachelle, Utrecht / Klant

Ik had over Misencil gelezen in LINDA magazine en ben meteen gaan zoeken en zelfs bij ons in Friesland hebben we meerdere Misencil salons! De wimpers zijn heerlijk zacht en de makeup remover en shampoo zijn echt perfect, ik hoef pas na 5 weken op te vullen nu! Ben dus super tevreden.

Sofie, Leeuwarden / Klant

Behind the Scenes

Huisleverancier van Schoonheid

Misencil is beschikbaar voor alle consumenten wereldwijd via ons internationale netwerk van ruim 35.000 salons in 55 landen.

Maison des Salons is exclusief distributeur van Misencil in Nederland en komt graag in contact met de betere Beauty Salons van Nederland om zo ons kwaliteitsmerk beschikbaar te maken voor alle consumenten in Nederland.
Bel of Whatsapp ons via 06-11488120